Escudero s’estrena a la banqueta del Gavà amb un empat

Punt de mèrit. Els blaugrana, encara minvats d’efectius, van igualar el gol inicial del ‘Santfe’

gavà 1 santfeliuenc 1

GAVÀ:Busquets, Salinas, Esteban, Diego, Liébanas, Coke, Álex, Rodergas, Nico, Domi i Nahuel (Caballero, 59’).SANTFELIUENC:Toni, Ion, Alberto, Rafa, Jaume, Prior, David López, Romo (Adrià, 64’), Jaime (Sergi, 84’), Maldo i Patxi (Charly Ruiz, 75’).GOLS:0-1 (15’) David López. 1-1 (76’) Domi, de penal.ÀRBITRE:Sánchez Aparicio.T.G.:Al local Álex; i al visitant David López.COMENTARI:Bon debut d’Antonio Escudero a la banqueta del Gavà, que va aconseguir tallar la mala ratxa de resultats amb un valuós empat contra el Santfeliuenc. La situació del conjunt blaugrana és la que és –ahir tenia disponible només 14 jugadors del primer equip–, però contra el ‘Santfe’ l’equip va mostrar una bona imatge. I això que, quan tot just es complia el quart d’hora de joc, David López va aprofitar una errada defensiva per batre Pol Busquets en l’un contra un. Tot i el gol, la primera part va ser força anivellada, amb cap dels dos equips aconseguint imposar el seu domini. Però el descans li va provar, al Gavà, que, sense res a perdre, va sortir amb una marxa més. Així, els homes d’Escudero van gaudir d’ocasions per empatar i fins i tot capgirar el resultat, entre les més destacades, dues rematades de Domi, el més actiu en aquest segon temps, que va aturar un encertat Toni. Però en el 76’, finalment va arribar el premi i en un penal per mans, Domi va fer l’1-1 definitiu.