3a divisió FEF

futbol

3a divisió

Al Narcís Sala no hi ha manera

Fulgurant. El Vilafranca va sumar els tres punts gràcies a un gran inici

sant andreu 1 vilafranca 2

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, David López, Carroza, Noguera, Víctor Alonso (Luismi, 77’), Alberto (Alfred, 77’), Guerrero (Elhadji, 60’), Òscar Muñoz, Ton i Juanan.VILAFRANCA:Alcaraz, Peque, Sergi Pérez, Fonta, Oribe (Josep Díez, 24’), Abel, Pla, Ton (Sardà, 69’), Via, Vives i Acedo (Òscar Hernando, 56’).GOLS:0-1 (11’) Segovia, en pròpia porteria. 0-2 (18’) Fontanils. 1-2 (34’) Òscar Muñoz.ÀRBITRE:Mancero Antón.T.G.:Als locals Segovia, Alberto, Òscar Muñoz i Llamas; i als visitants Oribe, Peque, Díez, Sardà, Via i Acedo.

El Sant Andreu segueix sense trobar el camí al Narcís Sala i d’això se’n va aprofitar el Vilafranca, que es va endur el triomf gràcies a un inici fulgurant. Després, els de Mikel Azparren van dominar, però sense punteria no van poder capgirar el resultat.

Amb la necessitat de remuntar posicions a la taula, el Vilafranca va sortir amb una marxa més i això, quan tens un jugador com Oribe, pot ser definitiu. Tot just començar ja va avisar i, en l’11’, la fortuna el va acompanyar per obrir la llauna quan un gran xut seu va acabar en gol després de tocar el travesser i l’esquena del porter. I poc després un córner servit pel mateix futbolista el va rematar Fonta per fer el 0-2 (18’). Però, coincidint amb la lesió d’Oribe, el Sant Andreu va començar a dominar. I més encara quan Òscar Muñoz va retallar distàncies (34’). Esperonat pel gol, el Sant Andreu es va fer amo i senyor de la pilota, però ni Ton Alcover en una falta a la creueta (55’) ni Elhadji en dues accions van poder fer l’empat. Els quadribarrats, en l’afegit, van reclamar un penal per mans, però l’1-2 ja no es va moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)