El Vilafranca sotmet l’Europa en una gran primera meitat

Per feina. L’equip penedesenc dominava 3-0 al descans, amb dues dianes d’Aday Benítez

vilafranca 4 Europa 1

VILAFRANCA:Miguel Ramos, Guti (Vives, 46’), Fontanils, Arnau, Via, Díez, Boira, Àlex Pla, Òscar Hernando (Sardà, 83’), Ton Ripoll i Aday (Acedo, 49’).EUROPA:Arnau, Dani Pujol, Rubén Canelada, Cano, Tena (Torres, 79’), Uri, David Jiménez, Alberto, Javi Navarro, Pluvins (Josa, 65’) i Ángel de la Torre (Raíllo, 55’).GOLS:1-0 (12’) Aday. 2-0 (18’) Aday. 3-0 (45’) Díaz. 3-1 (71’) Tena. 4-1 (89’) Sardà.ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.:Als locals Boira, Aday i Vives, i als visitants, Rubén Canelada, Cano, Uri, David Jiménez, Alberto, Torres i Josa.COMENTARI:Gran victòria del Vilafranca en probablement el seu millor partit, cimentada en una primera meitat rodona, amb tres gols. Aday Benítez va obrir el marcador en el minut 12, després d’una passada en profunditat de Guti i una deixada de Vives. Poc després, una altra jugada col·lectiva, ara amb Gerard Boira i Ton Ripoll, la va tornar a culminar Aday. Després d’una ocasió de gol de Josep Díez, el mateix futbolista va fer el tercer gol just abans del descans aprofitant una errada del porter Arnau, que va deixar la pilota morta. En la segona part, l’Europa va millorar, i fruit de la seva insistència va arribar el gol de Tena, en un xut de fora de l’àrea que va entrar per l’escaire dret després de tocar el travesser. Amb Europa abocat, Sardà va fer el 4-1 en un contracop conduït per Boira i Acedo.