3a divisió FEF

futbol

3a divisió

Amics, companys i també col·legues

3a divisió. El Castelldefels ha revifat després d’una molt mala ratxa de resultats gràcies a la companyonia i la solidesa que es respira a la plantilla

El Castelldefels ho fa molt bé al terreny de joc. És un equip sòlid al darrere que encaixa pocs gols. Però, a tercera divisió, d’aquests equips n’hi ha uns quants. El que realment fa diferent el conjunt mariner de la resta és el grup humà que ha aconseguit formar de portes endins. El vestidor, jove i amb molta ambició (també dels més barats de la categoria), és una pinya, i això es reflecteix en els resultats: 17 punts dels últims 24 possibles i abandonant, per molt, la zona de descens, on va estar durant quatre jornades.

“Vam començar molt bé [empatant contra l’Espanyol B i golejant el Gavà], però després ens vam apagar. I realment no hi havia un motiu exacte”, comenta Jordi Aumatell, el màxim golejador de l’equip (6 dianes), que va veure com el seu equip només sumava dos punts de 24 possibles entre la jornada 3 i la 10. A partir d’aquí, res no ha tornat a ser el mateix. 17 de 24 punts que han allunyat els mariners de la zona de descens (13è, a deu punts del Granollers). “Ens vam conjuntar. Ens vam conèixer tots molt més, i això ha estat clau, perquè hem fet una gran pinya al vestidor i ha acabat donant resultats”, afirma l’encarregat de tancar l’últim triomf contra la Pobla de Mafumet (2-0) i nouvingut aquesta temporada al Baix Llobregat.

Lluny de casa

“Vaig deixar Manlleu, que és l’equip de tota la vida, on tinc moltíssims amics. I tenia una mica de por en la meva primera experiència jugant a Barcelona. Em pensava que em costaria”, explica el futbolista osonenc. “Però m’he trobat amb un grup molt maco. Fem sopars cada setmana i ens ho passem molt bé”, afegeix. Però no només de sopars viu un equip de futbol, el Castelldefels és un dels equips més difícils d’atacar de la lliga. “Als rivals els costa molt fer-nos ocasions. Hi ha un gran esforç defensiu per part de l’equip –afirma–. I al davant tenim jugadors que ens busquem la vida.”

La feina defensiva és clau. Ens costa fer ocasions, però als rivals també els costa que ens en facin
Jordi Aumatell
davanter del castelldefels
Venia de l’equip de tota la vida a Manlleu. M’he trobat amb un grup molt maco. Fem sopars cada setmana i ens ho passem molt bé
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)