1a femenina

Dues dianes a les acaballes condemnen a la derrota l’Espanyol

1a divisió femenina. Ale, en el minut 94, va donar els tres punts al conjunt madrileny

ESPANYOL 1 MADRID CFF 2

ESPANYOL:Mimi, Berta, Inés, Carola, Baudet (Pilar, 85’), Letti (Julve, 56’), Eli (Ayaki, 83’), Brenda, Paloma, Dominika i Esther.MADRID CFF:Paola, Ona, Ana, Saray, Alba, Leti, Ale, Laura (Emma, 36’), Costa, Belén (Mascaró, 70’) i Jas (Julia, 80’).GOLS:1-0 (58’) Dominika. 1-1 (82’) Mascaró. 1-2 (94’) Ale.ÀRBITRE:Rivera Olmedo.T.G.:a la local Baudet; i a les visitants Jas, Ana, Emma i Costa.COMENTARI:L’Espanyol va perdre a casa contra el Madrid de la manera més dolorosa possible per culpa d’un gol de la visitant Ale en gairebé l’última acció del partit. Abans, el partit havia estat força ensopit i amb poques arribades a les àrees, sobretot en la primera meitat, en què només les madrilenyes van posar a prova Mimi en un xut des de la frontal a la mitja hora de joc. Després del descans, el partit va millorar una mica, sobretot per als interessos blanc-i-blaus quan Dominika va aprofitar una gran jugada per banda de Julve (58’). Però el Madrid, va reaccionar i a pesar que l’Espanyol va tenir alguna bona ocasió per endur-se el triomf, Mascaró i Ale, en el 94’, van capgirar el resultat.