3a divisió FEF

El Gavà busca la reacció amb un rentat de cara

3a divisió. El conjunt blaugrana va confirmar ahir l’arribada de Carricondo (Igualada), Sani Bello (Sant Ildefons) i Ao (Júpiter) per intentar redreçar el seu rumb en la classificació

Sense diners és molt difícil convèncer qualsevol jugador, però el Gavà no deixa d’intentar-ho per sortir de la zona de descens, on ara mateix ocupa la darrera posició (12 punts). Després de l’allau de baixes que s’han produït en els darrers mesos, entre les quals les d’Ayoub (Avià), Nicoi el seu màxim golejador, el davanter Domi (Horta), el conjunt blaugrana s’ha mogut en el mercat per obtenir les incorporacions del veterà migcampista Juanjo Carricondo (Igualada) i els atacants Ao (Júpiter) i Sani (Sant Ildefons). Tots ells, a diferència dels jugadors que van arribar un cop va començar el curs, tenen certa experiència entre la tercera divisió i la primera catalana, la divisió d’on procedeixen.

El Gavà, de fet, necessita un miracle per optar als 45 punts, ja que els 12 que porta fins ara provoca que hagi de fer una segona volta a l’altura dels equips de promoció d’ascens. En aquest sentit, el partit contra el Castelldefels d’aquest diumenge serà molt important perquè els mariners, juntament amb un grup de quatre equips a partir de la setzena posició, s’estan desmarcant respecte als quatre últims classificats. Per al xoc, Sani i Carricondo ja han estat donats d’alta en la federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)