Nova exhibició de fiabilitat de l’Europa fora de Barcelona

Triomf als Canyars. Els escapulats, més eficients, van superar un bon Castelldefels

castelldefels 1 europa 2

CASTELLDEFELS:Manu Martín, Juanito (Joan Inés, 77’), Arturo, Kilian, Alegre, Joel Coch, Kevin (Bermúdez, 62’), Gibert (Enric Vega, 77’), Pedro Bilbao, Sergi Gestí i Aumatell.EUROPA:Arnau, Aimar, Alberto, Guillén, Rubén, Tena, Pluvins (Uri, 73’), Ángel de la Torre, David Jiménez (Varona, 69’), Javi Navarro (Prat, 83’) i Raíllo.GOLS:0-1 (22’) David Jiménez. 0-2 (46’) Raíllo. 1-2 (47’) Gibert.ÀRBITRE:Ollé LladóT.G.:Als locals Juanito i Kilian; i als visitants Guillén, Tena i David Jiménez.COMENTARI:L’Europa va demostrar la seva fiabilitat a domicili sumant un altre triomf als Canyars en un partit tremendament disputat. El primer temps va ser equilibrat i, just després d’una clara ocasió del local Pedro Bilbao, va arribar el 0-1, en una ràpida incursió de Javi Navarro per l’esquerra que va acabar amb una rematada de David Jiménez. Els mariners van estirar línies i al límit del descans van quedar a les portes de l’empat, tot i que el xut d’Aumatell va acabar al lateral de la xarxa. L’inici de la segona part van ser trepidant i es van veure dos gols en dos minuts. Raíllo, en una acció oportunista, va ampliar l’avantatge escapulat, mentre que Gibert va fer l’1-2 amb un xut que Aranou no va blocar quan ho tenia tot per fer-ho. El gol va esperonar els de Carrillo, però la seva empenta es va anar apagant davant un Europa solvent i l’empat no va arribar.