Nàstic

futbol

Nàstic

L’enèsim començament

Nàstic. L’equip grana inicia un nou rumb amb Nano Rivas a la banqueta i l’obligació de millorar els resultats al Nou Estadi. El rival d’avui, el Cadis, és el segon classificat i té les idees molt clares

El Nàstic busca estabilitat esportiva, i espera trobar-la en Nano Rivas. La temporada passada, el tècnic de Ciudad Real va ser una solució d’urgència per als tres últims partits de lliga, que calia guanyar per assegurar la permanència, i ara, amb més marge i un any i mig de contracte, ha de transmetre tranquil·litat i ambició a l’equip per dotar-lo de regularitat i personalitat i fer-lo progressar, sobretot al Nou Estadi, on en els últims partits amb Rodri estava especialment bloquejat. El Nàstic espera que el quart canvi d’entrenador en poc més d’un any doni fruits, i que els primers siguin tres punts en la visita aquesta tarda del Cadis (a les 16 h).

“Veurem un Nàstic atrevit i alegre que sortirà a buscar els tres punts”, va afirmar ahir Nano Rivas, que considera clau que els seus jugadors afrontin amb normalitat els partits de casa perquè no es converteixin en una obsessió, després d’haver-ne perdut cinc dels últims set. “Més que obligats a guanyar, estem obligats a competir, a treballar al màxim. Els resultats no han de fer oblidar el procés”, recorda.

Si hi ha algun equip amb les idees clares i els conceptes del seu tècnic ben interioritzades i en bona forma, aquest és el Cadis. L’equip andalús és el segon classificat gràcies als 28 punts de 30 possibles que va aconseguir entre principis de novembre i mitjan gener, que van compensar les vuit jornades que, anteriorment, els grocs havien encadenat sense guanyar. Al Carranza, però, hi havia molta confiança en Álvaro Cervera, el tècnic que els havia dut de segona B a jugar, la temporada passada, la fase d’ascens a primera, i que ha aconseguit construir un equip sòlid en defensa i vertical en atac, utilitzant molt les bandes i amb el gol repartit.

LA PRÈVIA

El Cadis sap molt bé a què juga, ho fa d’una manera molt característica. Nosaltres serem atrevits i alegres, i molt competitius
Nano Rivas
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Serà un Nàstic diferent, i el nou entrenador li donarà un plus. Sortirà a mossegar, i hem d’estar més desperts que últimament
Álvaro Cervera
entrenador del cadis

Amb els set reforços i sense Gaztañaga

No es preveu que Nano Rivas faci grans canvis, pel que fa a l’esquema tàctic i als futbolistes, respecte al Nàstic que s’ha vist últimament. Rodri ha utilitzat sobretot el 4-4-2, el mateix dibuix que el nou tècnic va fer servir en els tres partits en què va dirigir l’equip grana la temporada passada. Amb ell, el club busca, sobretot, una millora pel que fa a la mentalitat de l’equip. “Els canvis s’han de fer de mica en mica”, va apuntar ahir Nano Rivas, que assegura que, de moment, posarà sobre la gespa els futbolistes que estiguin millor. En la seva primera llista de convocats, feta pública ahir al vespre, hi havia dinou futbolistes, amb els set reforços d’hivern i sense Gaztañaga, titular habitual amb Rodri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)