2a divisió FEF

futbol

lleida

Candidatura confirmada

2a divisió B. El Lleida, després d’una trajectòria irregular, és el millor equip de la segona volta i arriba en forma al tram clau. Tres victòries en quatre partits l’han deixat a les portes de dalt

El Lleida ha viscut fins ara una trajectòria irregular en la lliga. Va començar bé, amb una sola derrota fins a la dotzena jornada i situat en les primeres posicions, però després va passar una dinàmica negativa que va fer que estigués dos mesos sense guanyar, coincidint, curiosament, amb la brillant actuació en la copa, en què es va plantar als vuitens de final després d’eliminar la Real Sociedad. Amb el canvi d’any, però, el Lleida va iniciar una nova tendència, gràcies sobretot a la solvència defensiva, i només ha perdut un dels nou últims partits. Tenint en compte només els duels de la segona volta, el Lleida és el millor equip amb 17 punts, dos més que l’Olot i tres més que el líder, el Mallorca, i el Mestalla. Dels quatre últims, a més, n’ha guanyat tres, i ha deixat clar que arriba en forma al tram decisiu del campionat, consolidat com un aspirant a disputar la fase d’ascens a segona A.

El Lleida és cinquè i té el quart i el tercer classificat a tres punts. En les dues últimes jornades, els del Segrià han confirmat el bon moment amb dues victòries convincents, la primera contra un rival directe com l’Ontinyent al Camp d’Esports (4-0) i la segona dissabte passat a Llagostera (2-3). “Ha arribat el moment de la veritat i estem en una situació que fa un mes ningú no esperava. L’equip està en forma i això es transmet en molts aspectes. Ho hem d’aprofitar”, va afirmar Marc Trilles abans de l’entrenament d’ahir, que es va haver de fer a dins del pavelló Onze de Setembre perquè les instal·lacions del Camp d’Esports estaven cobertes de neu. Trilles espera que el Lleida aconsegueixi diumenge contra l’Alcoià encadenar tres victòries per primera vegada aquesta temporada. És per això que demana el suport de l’afició, igual que Aitor Núñez, que considera que quan els seguidors i l’equip van junts tot és més fàcil. El lateral madrileny assegura que l’equip arriba en un bon moment, compacte i amb bon joc, a “una fase molt important de la lliga”.

Hem de mantenir la dinàmica perquè entrem en una fase molt important de la lliga. Necessitem que l’afició sumi
Aitor Núñez
JUGADOR DEL LLEIDA
Ha arribat el moment de la veritat. L’equip està en forma i això es transmet en molts aspectes. Ho hem d’aprofitar
Marc Trilles
JUGADOR DEL LLEIDA

Un calendari duríssim a camp contrari

El Lleida farà bé d’assegurar-se tant com pugui els punts en joc al Camp d’Esports, començant pel partit de diumenge contra l’Alcoià, perquè té un calendari molt complicat a camp contrari. L’equip de Gerard Albadalejo visitarà la setmana que ve el terreny de joc del Cornellà, l’equip que ara té just per sobre, en la quarta posició amb tres punts més. El desplaçament següent serà al camp del segon classificat, el Vila-real B, i l’altre, al del líder, el Mallorca. Després el Lleida tindrà dos partits seguits com a visitant. Els rivals seran dos dels grans de la categoria i candidats també a jugar la fase d’ascens a segona A: l’Hèrcules, vuitè, i l’Elx, quart. Sabadell serà l’última sortida dels blaus, que al Camp d’Esports, a més de l’Alcoià, rebran l’Ebre, el Formentera, el València Mestalla i l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)