2a divisió FEF

El Cornellà pot obrir forat en la classificació

2a divisió B. El conjunt de Jordi Roger se les haurà amb el València Mestalla, del qual el separen sis punts. L’‘average’ també està en joc

La victòria contra el Mallorca i el Vila-real B van ser clau per amenaçar al segon lloc, però ara el Cornellà necessita obrir forat amb els seus perseguidors i avui en té una gran oportunitat. El partit (a les 17h) a la ciutat esportiva del València, contra el Mestalla (7è, 38 punts) és un altre repte de la temporada per al conjunt verd (quart, amb 44 punts), ja que, a més, el goal average està en joc (2-2 en l’anada).

“Ells afrontaran aquest partit com una final, perquè si guanyen es fiquen de ple en la lluita per la promoció. Nosaltres estem preparats per a aquest tipus de partits”, explica l’entrenador, Jordi Roger, que té les baixes de Sergio Gómez –es perdrà entre sis i vuit partits per culpa d’un fort esquinç–, Reche, Batista i Ricard Pujol, per lesió, i Pere, per sanció.

Sí que està a disposició del tècnic Joan Oriol, que va ser donat d’alta ahir després que el club anunciés el seu fitxatge fins al final d’aquesta temporada. El lateral cambrilenc arriba lliure després de rescindir el seu contracte fa dos mesos amb l’Atromitos grec. “Puc aportar experiència a un vestidor que té molta il·lusió”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)