3a divisió FEF

El Vilafranca afronta el primer partit d’un repte històric

Copa Federació. El conjunt penedesenc rep l’Ontinyent (20 h) en l’anada de les semifinals i buscarà un bon resultat de cara a la tornada

El Vilafranca afronta un dels reptes més importants de la història de l’entitat: aconseguir el bitllet per a la final de la copa Federació. El degà penedesenc, que està en un mal moment pel que fa a resultats en la lliga, té avui el partit d’anada de les semifinals contra l’Ontinyent, que es jugarà al municipal a les vuit del vespre (l’entrada valdrà 5 euros, ja que s’ha decretat dia del club). El gran objectiu dels d’Ivan Moreno és oblidar el mal moment de la lliga, en què l’equip encadena cinc jornades sense marcar ni guanyar (1 punt de 15), contra un rival de categoria superior, que també li dona un gran valor a la competició, ja que va viatjar ahir i ha passat la nit a Catalunya. Per a la cita transcendental d’avui, l’entrenador del Vilafranca no podrà disposar dels lesionats Fontanils i Peque, mentre que és molt difícil que Aday arribi a temps per jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)