El Sant Andreu, en 45 minuts

Victòria visitant. L’equip quadribarrat va encarrilar la victòria en una bona primera part contra un Vilafranca condicionat per les baixes

VILAFRANCA 0 SANT ANDREU 2

VILAFRANCA:Miguel Ramos, Guti (Medina, 69’), Díez, Arnau, Noah, Vives, Boira, Acedo, Abel Rita, Fran Álvarez (Pol Via, 58’) i Sergi Escofet (Boada, 46’).SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López, Víctor, Dani Guerrero, Josu (Alfred, 80’), Juanan (Alberto, 59’), Elhadji i Óscar Muñoz (Kuku, 69’).GOLS:0-1 (22’) Óscar Muñoz. 0-2 (43’) Josu.ÀRBITRE:Sánchez Aparicio.T.G.:Als locals Díez, Pol Via i el tècnic, Ivan Moreno, i als visitants David López i Dani Guerrero.

El Sant Andreu es va desfer ahir amb certa comoditat d’un Vilafranca condicionat per les baixes, la qual cosa va provocar que Ivan Moreno hagués d’utilitzar quatre futbolistes del filial i del juvenil.

El Sant Andreu va dominar a pler la primera meitat, amb Elhadji i Josu protagonitzant les primeres accions de perill. Va ser Óscar Muñoz el que va fer el primer gol aprofitant rebuig de Miguel Ramos després dels xuts de Josu i Elhadji. L’única aproximació dels locals en la primera meitat va acabar amb un xut Fran Álvarez que va fregar el pal, poc abans del 0-2, obra de Josu després d’una passada en profunditat d’Òscar Muñoz.

Malgrat les adversitats i un arbitratge nefast, el Vilafranca no va perdre la cara al partit i va disposar d’ocasions en la segona part per retallar distàncies, com ara un gol fantasma no concedit a Pol Via i unes mans no assenyalades dins l’àrea visitant que haurien pogut costar la segona groga a David López amb vint minuts per endavant.