Remuntada del Castelldefels amb triomf en el minut 90

Raigón, decisiu. El davanter va entrar al camp en el tram final i va fer el gol definitiu

CASTELLDEFELS 2 REUS B 1

CASTELLDEFELS:Manu Martín, Juanito (Joan Inés, 68’), Joan Castillo, Arturo, Alegre, Joel Coch, Bermúdez, Kevin (Gibert, 61’), Pedro Bilbao, Sergi Gestí i Aumatell (Manel Raigón, 78’).REUS B:Chechu Grana, Márquez, Guerrero (Torre, 58’), Gonzalo, Víctor Miranda, Modest, Adri Arjona, Jordi Oribe, Ernest Forgas, Marcel (Roger, 80’) i Xavi Jaime (Fabra, 70’).GOLS:0-1 (46’) Xavi Jaime. 1-1 (55’) Pedro Bilbao. 2-1 (90’) Manel Raigón.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Joel Coch, Kevin, Raigón i Joan Inés; Guerrero, Gonzalo, Miranda i Xavi Jaime.COMENTARI:El Castelldefels va tornar al camí de la victòria després de remuntar contra el Reus, amb el gol de la victòria en l’últim minut. La primera mitja hora va ser oberta i amb alternances, per bé que amb ocasions més clares dels locals, com ara un xut de Kevin ben resolt per Chechu i una rematada de Sergi Gestí a passada d’Aumatell. A l’altra porteria, Manu Martín es va lluir en un xut de Marcel. Després del descans, el Reus B no va trigar a marcar quan Xavi Jaime va completar una jugada col·lectiva. El Castelldefels, però, no es va rendir i nou minuts més tard Pedro Bilbao va fer l’empat després d’una gran jugada de Gestí. En la part final, el Reus va tenir més control davant un Castelldefels perillós a la contra, tal com va demostrar Manel Raigón, primer posant a prova Chechu Grana i en l’últim minut establint el 2-1.