3a divisió FEF

El Santboià no perdona en el sotrac del Prat

Superiors. El conjunt de Piti Belmonte s’endú els tres punts en derrotar els potablava, que cedeixen el tercer partit seguit sense aconseguir el triomf

AE PRAT 0 SANTBOIÀ 1

PRAT:Sergio; Toni Larrosa, Aitor Lario, Ricarte, Fede; Putxi, Javi Lara, Padilla (Ñito, 75’); Pau Darbra (Jordi Cano, 46’), Ignacio (Poves, 63’) i Carlos Cano.SANTBOIÀ:Iván Fuentes; Rubi, Cárdenas, Gerard Rovira, Castell; Carlos González, Oriol Molins, Pedro Bravo (Alex Ruiz, 80’); Romano, Bellido (Jose González, 76’) i Revi (Santi, 84’).GOL:0-1 (58’) Revi.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:Als locals Pau Darbra i Fede, i als visitants Gerard Rovira, Iván Fuentes, Oriol Molins, Revi i Castell.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al Municipal Sagnier, al Prat de Llobregat.

No n’hi ha per encendre cap alarma, però el Prat està perdent oportunitats valuoses per atrapar el segon lloc. Ahir va cedir la segona derrota consecutiva, que s’afegeix a una sèrie d’un punt aconseguit dels últims nou en joc. Els potablava van caure contra un combatiu Santboià, acomodat ja en la part mitjana de la classificació gràcies al triomf al Sagnier.

Revi, en el segon temps, va marcar el gol de la victòria però el Santboià va mostrar-se ben ordenat i amb ambició ja des del primer temps. Els potablava només van poder molestar Iván Fuentes en un cop de cap desviat de Javi Lara i en un xut alt de Toni Larrosa. La successió d’oportunitats en la segona meitat va penalitzar els locals, que primer van colpejar amb un xut ras blocat per Fuentes però que tot seguit van patir una rematada de Revi que es va estavellar en el travesser. Era el preludi del gol perquè en la següent no va perdonar el davanter del Santboià, que va convertir en gol una centrada de Castell des de la banda esquerra.

La diana va deixar tocat el Prat, que encara va poder apropar-se al gol en dues ocasions: una rematada de cap de Poves en un córner i un cop de cap de Ñito que va resultar en un gol de Putxi, anul·lat per fora de joc. El Santboià, doncs, va certificar el triomf a través de la feina defensiva en els últims minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)