2a divisió FEF

Ambició amb arguments

2a divisió B. El Cornellà afronta el darrer tram centrat a assegurar-se la quarta posició, una fita que, si se segueix la tendència dels últims anys, podria assolir sumant 18 dels 27 punts en joc

La victòria de diumenge passat en el duel directe contra el Lleida ha permès al Cornellà assegurar-se la quarta posició i obrir una escletxa de 4 punts respecte als de la Terra Ferma. La possibilitat de jugar el play-off no és cap miratge ni cap utopia, és una realitat. De fet, amb els números a la mà, l’equip que entrena Jordi Roger ho té molt bé. Si se segueix la tendència de les últimes temporades, en què el quart tenia en aquest moment del curs una mitjana de 49 punts –el Cornellà en té 48–, els del Baix Llobregat en farien prou sumant 18 punts per assegurar-se jugar la fase d’ascens, ja que la mitjana del quart a final de temporada és de 66 punts.

L’equip, amb tot, s’ha conjurat per assolir la fita de la promoció. “Estem molt bé, veiem que som capaços d’acabar la temporada entre els quatre primers i, a més, tenim la lliçó apresa de fa dues temporades, en què se’ns va escapar per culpa d’un mal tram final”, relata un dels homes forts del vestidor, Pep Caballé, que veu aquest bloc més preparat que el de fa dos anys: “Tenim un equip més equilibrat i, a més a més, som més madurs, fet que és clau.” D’altra banda, el mig no vol fer càbales sobre sumar una quantitat determinada de punts, tot i que explica que el vestidor té mol clar el que ha de fer: “Tenim l’objectiu de guanyar tot el que queda a casa i aconseguir alguna cosa fora. Si ho aconseguim, farem play-off.”

Un altre dels arguments per a l’ambició és que el calendari és relativament benèvol, ja que després de la difícil visita a Elx la majoria de rivals són de la part baixa: “El tram contra els de dalt ja l’hem passat, però igualment haurem d’estar alerta, ja que aquesta categoria és molt disputada i ningú no es pot relaxar.”

LA FRASE

El calendari
J. 30 Elx-Cornellà
Classificació rival: 3r amb 48 punts
J. 31 Cornellà-Olot
15è amb 33 punts
J. 32 Sabadell-Cornellà
13è amb 36 punts
J. 33 Cornellà-Badalona
6è amb 43 punts
J. 34 Dep. Aragó-Cornellà
20è amb 13 punts
J. 35 Cornellà-Peralada
12è amb 36 punts
J. 36 Peña Dep.-Cornellà
19è amb 27 punts
J. 37 Cornellà-Atl. Balears
18è amb 27 punts
J. 38 Atl. Saguntí-Cornellà
11è amb 39 punts
Veiem que som capaços de fer ‘play-off’ i tenim la lliçó apresa de fa dues temporades
Pep Caballé
mig del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)