2a divisió FEF

L’Elx exhibeix virtuts i frena el Cornellà

Sense opcions. El conjunt de la franja verda va ser molt superior als de Jordi Roger i va imposar-se gràcies als gols de Benja i Collantes

elx 3 cornellà 0

ELX:José Juan, Tekio, Manu, Neyder, Gonzalo Verdú, Manuel Sánchez, Javi Flores (Nino, 62’), Provencio (Jony Ñíguez, 69’), Josan (Collantes, 17’), Iván Sánchez i Benja.CORNELLÀ:Craviotto, Pere, Edgar, Maureta, Joan Oriol, Fall (Xemi 56’), Mujica (Néstor, 61’), Pep Caballé (Cortés, 56’), Marc Caballé, Fito i Leon de Kogel.GOLS:1-0 (27’) Benja. 2-0 (45’) Benja. 3-0 (83’) Collantes.ÀRBITRE:Usón Rosel.T.G.:als locals Manu Sánchez, Javi Flores i Iván Sánchez; i al visitant Maureta.PÚBLIC:6.862 espectadors.

El Cornellà tenia ahir un test de nivell al Martínez Valero i la possibilitat de situar-se segon, i va tornar cap a casa havent encaixat una dura derrota. I és que l’Elx va fer ahir un dels seus partits més complets i no va deixar opcions als de Jordi Roger, que veuen com els perseguidors es tornen a apropar. La primera part del conjunt de casa va ser excel·lent i al Cornellà li va tocar defensar-se com va poder. Tot i això, no va poder evitar els dos gols de Benja. En el primer, el davanter de Sant Cugat va acabar d’empènyer la pilota en una rematada de cap de Neyder (27’) i, en el segon, que va arribar just abans del descans, va plantar-se sol davant de Craviotto i el va batre picant-li la pilota per sobre.

Després de la represa, el domini de l’Elx no va ser tan aclaparador, però tot i això els de casa controlaven bé el partit. Això, fins al darrer tram del partit, en què el Cornellà va fer un pas endavant buscant escurçar la diferència. Per desgràcia, qui va tenir l’encert de marcar va ser Collantes. Després del 3-0 hauria pogut caure algun gol més, però Craviotto ho va evitar amb bones aturades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)