2a divisió FEF

Un punt suficient

Empat a Santa Eulària. El Cornellà signa les taules amb la Peña Deportiva i seguirà quart una jornada més

peña dep. 1 cornellà 1

PEÑA DEPORTIVA:Imanol, Pau Cendrós (Rosa, 79’), Eric Polanco, Borja Navarro, Pau Pomar, Marc de Val (Javi Gallardo, 79’), Guille Andrés, Salinas, Górriz, Pepe Bernal i Rueda (Fraile, 86’).CORNELLÀ:Craviotto, Joan Oriol (Pujol, 46’), Valentín, Borja, Sergio Gómez, Fall, Cortés, Pep Caballé, Mujica, Marc Caballé (Ramón, 65’) i Xemi (Fito Miranda, 49’).GOLS:0-1 (21’) Cortés. 1-1 (43’) Guille Andrés.ÀRBITRE:Pérez Peraza.T.G.:als locals Eric Polanco, Pau Pomar, Javi Gallardo i Salinas; i als visitants Joan Oriol, Valentín, Pep Caballé i Cortés.T.V.:al visitant Craviotto (62’), directa.

Una jornada més, i ja en són tres de seguides, el Cornellà no va guanyar. Això sí, una jornada més, l’equip verd acabarà la jornada en zona d’ascens. Els de Jordi Roger no van poder passar de l’empat contra un Peña Deportiva que s’hi jugava les darreres esperances de permanència. El punt, però, serveix per continuar una setmana més en la quarta posició, ja que els perseguidors més immediats no van guanyar. Això sí, les victòries de l’Ebre i l’Ontinyent faran que la lluita per la darrera plaça que permet disputar el play-off en les dues jornades que queden sigui emocionant. Ahir, a Santa Eulària, el Cornellà va començar dominant el partit i es va avançar gràcies a un gol de Cortés, que va guanyar l’esquena a la defensa, en el minut 21. L’equip de casa, però, va anar pressionant a mesura que avançava el cronòmetre i va empatar just abans del descans. A partir del 62’, els del Baix Llobregat van jugar amb un home menys per l’expulsió de Craviotto i el Peña Deportiva va iniciar una operació de setge infructuosa.