2a divisió FEF

Cop d’autoritat a casa

2a divisió B. El Cornellà s’imposa a l’Atlètic Balears gràcies a un golàs de Fito Miranda en el tram final i amarra la quarta posició un setmana més

cornellà 1 atL. balears 0

CORNELLÀ:Ramón; Pere, Ricard (Reche, 69’), Edgar, Borja; Fall, Cortés (Xemi, 88’), Gómez, Marc Caballé, Fito Miranda (Pep Caballé, 81’); i Mujica.ATLÈTIC BALEARS:Aulestia; José Ruíz (Hugo, 78’), Vallori, Sergio, Biel Guasp; Villapalos, Xisco Hernández, Rovirola; Fullana (Nacho Heras, 85’), Canario i Flaco Alles (Manu, 70’).GOLS:1-0 (76’) Fito Miranda.ÀRBITRE:Gómez Landazabal.T.G.:als locals Borja i Xemi; i als visitants José Ruiz, Rovirola, Villapalos i Xisco Hernández.PÚBLIC:uns 1200 espectadors.

Fito Miranda, amb un gol de córner olímpic en el minut 76, va donar els tres punts a un Cornellà que està molt a prop d’assolir el play-off d’ascens a segona A per primer cop en la seva història. De nou per la mínima i de nou en els últims minuts, els verds van guanyar el seu rival en un partit decisiu de cara a l’última jornada, ja que els permet mantenir-se quarts.

El Cornellà va sortir molt intens a la gespa i va portar el pes del partit, mentre que l’Atlètic Balears es mantenia ben posicionat buscant jugades al contraatac. Així, hi va haver tot un reguitzell d’arribades, sobretot a la porteria visitant. Ho van intentar, sense fortuna, Marc Caballé, per partida doble, i Borja. Però va faltar el punt d’encert necessari per obrir la llauna. Per part visitant, Canario va intentar sorprendre Ramón amb un xut que va marxar a prop de la fusta i, abans del descans, Sergio va enviar una rematada de cap al travesser.

El Cornellà va sortir a totes en la segona meitat. I primer Cortés, amb un bon xut de falta que va refusar Aulestia, i després Fall, en una rematada de cap que va tornar a aturar el porter visitant, van estar a punt d’avançar els verds. El segon temps avançava i la igualtat feia acte de presència al nou municipal, amb un Cornellà que baixava la pressió i un Balears que continuava ben posicionat. Precisament, van ser els mallorquins els que, en el minut 65, van estar a punt de marcar el primer després d’un potent xut de Fullana que Ramón va refusar amb els punys. En el tram final, els de Jordi Roger ho van intentar amb tot i Fito Miranda, en una de les moltes accions a pilota aturada, va marcar un autèntic golàs de córner olímpic. El camp del Conrellà va embogir. El duel es posava molt de cara per als de casa i d’aquí fins al final van saber gestionar el mínim avantatge. Amb el xiulet final, la felicitat dels verds, celebrant un triomf vital, i la decepció de l’Atlètic Balears, per l’oportunitat perduda, es van deixar notar a la gespa. La propera i última jornada, el Cornellà mirarà d’amarrar el play-off al camp d’un Atlètic Saguntí que s’estarà jugant la permanència després d’una segona volta nefasta.

ELS VESTIDORS

Vam tenir una xerrada després del partit contra el Peralada i l’equip, sense dubte, està ara mateix on es mereix
Hem de viure el moment i no pensar en el que pot passar. La vida són moments i aquest és el nostre
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)