2a divisió FEF

Una tarda històrica

Triomf memorable. El Cornellà guanya l’Atlètic Saguntí gràcies a un gol de Pep Caballé i es classifica per a la fase d’ascens a segona A per primer cop

at. saguntí 0 cornellà 1

ATLÈTIC SAGUNTÍ:Lluna, Gallego, Óscar, Marín, Rafa Gimeno, Gilabert, Niko Kata, Julià (Quesada, 69’), Lois (Javi Boix, 54’), Álex Felip i Esteve.CORNELLÀ:Craviotto, Pere, Borja, Edgar, Valentín; Fall, Sergio Gómez, Cortés (Pep Caballé, 58’), Marc Caballé (Xemi, 78’), Fito Miranda (Leon de Kogel, 77’) i Mújica.GOLS:0-1 (73’) Pep Caballé.ÀRBITRE:Ruipérez Marín.T.G.:als locals Niko Kata, Lois, Gallego i Óscar; i als visitants Cortés, Fito Miranda i Ramón.

El Cornellà jugarà, per primer cop en els seus 67 anys d’història, la fase d’ascens a segona divisió A. El conjunt que entrena Jordi Roger va viure una tarda memorable al camp de l’Atlètic Saguntí i va rubricar allò que s’ha guanyat de forma molt merescuda, ja que ha estat pràcticament tota la temporada entre els quatre primers. L’equip verd depenia d’ell mateix per aconseguir el bitllet per a la promoció i, tot i que atesos els resultats que es van produir no li hauria ni calgut guanyar, va fer els deures. Un gol d’un noi de la casa, dels que senten de veritat l’escut, com és Pep Caballé, va ser determinant. Després només va caldre mostrar la solvència de tot l’any per amarrar els tres punts.

Tot el que hi havia en joc sobre la gespa del camp nou de Morvedre va quedar ben palès d’entrada. La tensió va imperar en els primers 45 minuts, en què ningú va prendre riscos excessius i gairebé no es van veure ocasions de gol. En un camp de dimensions molt petites, en què qualsevol rebot o acció d’estratègia pot marcar la diferència, la prudència va manar. Així, només hi va haver una ocasió per barba. En el 29, el local Esteve ho va provar amb una rematada de cap en un servei de cantonada. Craviotto va respondre bé. La rèplica del Cornellà va ser obra de Fito Miranda, però la rereguarda local va deixar en no res la seva rematada. De gols, en el primer temps, cap ni un.

Havia de ser Pep Caballé

La tensió i la igualtat que es va veure en el primer temps va continuar després de la represa. Així, d’ocasions n’hi va haver molt poquetes. Qui estigués més fi aconseguiria la recompensa del triomf i l’encert va somriure al Cornellà. Pep Caballé, un jugador que ha estat al club des de la seva etapa de formació, va marcar un gol històric en el minut 73. El mig de Ripoll va caçar un refús del porter després d’un xut de Mújica i no va perdonar. Amb el 0-1, l’Atlètic Saguntí va pressionar buscant com fos un gol que li donés vida. I va estar a punt de trobar-lo en el minut 84. Llavors va ser el moment de Craviotto, que va evitar de forma providencial que una rematada de Gallego acabés al fons de la xarxa. Al final, 0-1 i moltes celebracions. La història encara continua oberta.

Veure com l’afició s’ha desplaçat i ens ha donat suport ha estat espectacular. Són els millors
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
El que ha passat avui [per ahir], amb la victòria, és històric. Tot el que ha fet aquest equip durant la temporada és impressionant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.