2a divisió FEF

El sorteig de copa es repetirà per un error reglamentari

Futbol. Badalona, Cornellà, Lleida i Sant Andreu es veuen afectats per la repetició del sorteig

El sorteig per als emparellaments de les dues primeres eliminatòries de la Copa, realitzat aquest matí, es repetirà aquesta tarda, a les 19.00 hores, per corregir un error reglamentari que s’ha produït en deixar exempts de la primera ronda al Terol i a l’Unionistes, que no tenien dret segons la normativa del sorteig.

“Després de detectar un error en el protocol reglamentari que afecta els equips de Segona Divisió B i Tercera Divisió, la RFEF es veu obligada a repetir el sorteig de la primera ronda eliminatòria de la Copa de SM el Rei. El sorteig no afectarà els emparellaments de Segona Divisió”, explica la nota federativa.

La llista d’aparellaments ha estat publicada a la web i en el compte de Twitter de la federació espanyola, però dues hores després ha estat retirada. La repetició del sorteig només afectarà els equips de segona B i tercera, entre ells els catalans Badalona, Cornellà, Lleida i Sant Andreu.

Pel que fa als equips catalans de segona divisió, el Reus jugarà a El Sadar, contra l’Osasuna, i el Nàstic de Tarragona, al Nuevo Arcángel, contra el Còrdova, el partit únic de la segona ronda de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)