2a divisió FEF

Duel català d’entrada

Copa. El Cornellà rebrà el Sant Andreu en la primera eliminatòria, de la qual el Badalona ha quedat exempt i en què també es viurà l’enfrontament entre el Lleida i el Terol al Camp d’Esports

La primera eliminatòria de la copa, que es disputarà el dimecres 5 de setembre a partit únic, tindrà un enfrontament entre dos equips catalans, ja que el Cornellà rebrà el Sant Andreu, que disputa la competició perquè va quedar segon en el grup català de tercera i el campió, l’Espanyol B, no la disputa per la seva condició de filial. El guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà en la segona al vencedor del duel basc entre el Gernika i el Durango. El Lleida jugarà a casa contra el Terol i, si es classifica, s’enfrontarà al vencedor del Mensajero-Compostel·la. El Badalona va ser afortunat en el sorteig i va quedar exempt de la primera eliminatòria. Ja sap que en la segona jugarà al camp d’un altre equip que s’estalvia la primera, el Villanovense.

El sorteig es va celebrar al migdia, però la part corresponent als equips de segona B i tercera es va haver de repetir a la tarda perquè la RFEF va incomplir el seu propi reglament: havien quedat exempts de la primera eliminatòria dos equips de tercera, quan només ho poden ser els de segona B.

Pel que fa als equips de segona divisió A, que entren directament en la segona eliminatòria, el 12 de setembre, els dos catalans afrontaran el duel a camp contrari. El Reus jugarà a El Sadar contra l’Osasuna i el Nàstic, al terreny de joc del Còrdova. En la tercera eliminatòria, els equips supervivents de segona A també s’enfrontaran entre ells.

A CAMP CONTRARI

El Reus visitarà l’Osasuna i el Nàstic, el Còrdova en la segona eliminatòria

ERRADA

La RFEF va haver de repetir el sorteig en incomplir el seu propi reglament
1a ELIMINATÒRIA (05/09)
1. R. Bouzas - Unionistas 2. Mensajero - Compostel·la 3. Internacional - Fuenlabrada 4. Navalcarnero - Cultural 5. Langreo - UD Logroñés 6. Gernika - Durango 7. Mirandés - R. Santander 8. Barakaldo - Mutilvera 9. Calahorra - G. Torrelavega 10. Cornellà - Sant Andreu 11. Castelló - Conquense 12. Poblera - Ontinyent 13. Lleida - Terol 14. Don Benito - Cartagena 15. Yeclano - Melilla 16. UCAM - Ceuta 17. Talavera - Jaén 18. Marbella - Ebre * Exempts: Badalona, Villanovense, Múrcia, Tudelano i Llorca.
2a ELIMINATÒRIA (12/09)
Guanyador 12 - Guanyador 17 Villanovense - Badalona Guanyador 15 - Tudelano Guanyador 13 - Guanyador 2 Guanyador 4 - Guanyador 3 Guanyador 16 - Guanyador 7 Guanyador 14 - Guanyador 5 Guanyador 10 - Guanyador 6 Guanyador 9 - Guanyador 11 Llorca - Guanyador 1 Guanyador 18 - Múrcia Las Palmas - R. Majadahonda Osasuna - Reus Elx -Granada Màlaga - Almeria Mallorca - Oviedo Alcorcón - Extremadura Numància - Sporting Albacete - Lugo Tenerife - Cadis Còrdova - Nàstic Saragossa - Deportivo * Exempt: Guanyador 8
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)