El Llagostera goleja al Caldes en el tram final

Amistós. Quatre dels cinc gols van arribar en la segona meitat

caldes m. 0 llagostera 5

CALDES DE MALAVELLA:Mario, Dani, Marius, Guti, Rubén, Capellera, Giménez, Aleix, Sánchez, Montero i Christian.També van jugar:Arjona, Mateo, Rosas, José Luis, Camacho, Peralta i Maikas.LLAGOSTERA:Asparó, Dídac Gordils, Maynau, Parra, Campeny, Maik, Mercader, Cobos, Chico Díaz, Ousman i Abel.També van jugar:Viale, Kamal, Tarrenchs, Erik i Yeray.GOLS:0-1 (17’) Chico Díaz. 0-2 (53’) Chico Díaz. 0-3 (62’) Pol Tarrenchs. 0-4 (71’) Èric Jiménez. 0-5 (88’) Kamal.ÀRBITRE:Hicham Bouznakari.COMENTARI:Victòria molt còmoda del Llagostera en un partit que, com és habitual entre equips de diferent categoria, es va decidir en la segona part. Chico Díaz va ser el gran protagonista del partit en marcar un doblet, primer gràcies a una rematada amb el cap després d’un servei de córner, i ja en el segon temps, aprofitant l’errada del rival. Tarrenchs va augmentar la diferència finalitzant una bona assistència de Kamal mentre que posteriorment el binomi va girar els papers, ja que va ser Tarrenchs qui va assistir Kamal en el darrer gol. El quart va ser obra d’Èric Jiménez amb un gol de bella factura. Avui els d’Oriol Alsina apujaran una mica el llistó: s’enfrontaran al municipal de Llagostera (a les 19 h) contra el Girona C d’Áxel Vizuete, que, això sí, no podrà comptar amb alguns dels seus millors jugadors perquè estaran amb el Peralada.