Girona

Repetir-ho no és impossible

La plantilla del Girona prepara el retorn del Real Madrid a Montilivi rememorant la remuntada màgica de fa deu mesos

Tant els gironins com els madrilenys viuen l’arrencada de projectes nous encapçalats per relleus cridaners a la banqueta

La remuntada del Girona en la primera visita oficial del Madrid a Montilivi, fa poc menys de deu mesos, ha passat a la memòria col·lectiva blanc-i-vermella com un dels punts àlgids de l’estrena a l’elit. Ara que el conjunt blanc tornarà a trepitjar l’estadi gironí, diumenge a la nit (22.15 h), els records d’aquella tarda màgica de Sant Narcís es reprodueixen. Quatre dels protagonistes d’aquella victòria –Bernardo Espinosa, Aday Benítez, Marc Muniesa i David Timor– rememoraven ahir aquella remuntada, en una roda de premsa múltiple que el Girona va organitzar com a resposta a les peticions d’entrevistes, que en setmanes com aquesta sempre es multipliquen.

Tornar a sorprendre el Madrid serà complicat, però per voluntat no quedarà. “El favorit sempre és el Madrid, que amb el pes i la responsabilitat que té, sempre ha d’anar a guanyar a tots els camps. Trobarem un gran rival, però nosaltres esperem estar al nostre màxim nivell”, resumia Bernardo Espinosa. “A primera, tots els partits són especials. Però quan jugues contra el Barça o el Madrid, estàs al 100% anímicament i moralment, i encara dones més”, hi afegia Aday Benítez.

La visita del Madrid a Montilivi arriba molt aviat, tot just en la segona jornada, i després que els blanc-i-vermells desaprofitessin l’oportunitat de sumar tres punts contra el Valladolid que els haurien ajudat molt abans d’un tram de calendari –Madrid, Vila-real, Celta, Barça, Betis– molt exigent. “Tothom esperava guanyar, però la lliga és complicada, i la majoria de resultats són igualats. Ara tenim rivals de molt nom, i intentarem treure el màxim de punts per anar tranquils”, exposava Marc Muniesa.

El segon partit oficial entre el Girona i el Madrid a Montilivi arriba amb tots dos equips reinventant-se després de la marxa per voluntat pròpia dels seus entrenadors. A Pablo Machín li va arribar del Sánchez Pizjuán “l’oferta irrebutjable” que buscava. I Zinedine Zidane va sorprendre anunciant que deixava la banqueta madridista després de tres lligues de campions consecutives. Els projectes de transició d’Eusebio Sacristán i Julen Lopetegui s’encreuen diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)