2a divisió FEF

Contribució decisiva

Inspirat. Pere va marcar un gol clau perquè el Cornellà obtingués el primer triomf d’una temporada en què aspira repetir ‘play-off’

El lateral dret Pere Martínez és un dels futbolistes de segona B més feliços per la manera com va acabar l’última jornada. I és que dissabte, contra el filial del Llevant, va marcar l’únic gol del Cornellà. Una diana que val 3 punts i que permet als verds signar un inici prometedor. “Soc defensa i marco poc, així que, quan ho faig, el celebro com si estigués jugant un partit de la Champions”, explica en broma el defensa, que valora sobretot l’aportació tangible de la diana: “Em dona confiança a mi i li dona ales a l’equip, ja que sempre és important començar bé la lliga.”

El futbolista, de 27 anys, no amaga l’ambició amb què el Cornellà afronta la temporada, si bé hi ha hagut un grapat de canvis en la plantilla. “Hi ha grans equips, però després de jugar un play-off, no et pots marcar cap altre objectiu que no sigui repetir-lo”, afirma un Pere content amb la configuració del bloc: “El club ha fet un esforç per portar gent que coneix bé la categoria i, tot i que no es pot comparar aquesta plantilla amb la de l’any passat, si som igual de competitius tornarem a jugar la promoció.” D’altre banda, respecte al canvi a la banqueta, el lateral està encantat: “Quan va marxar en Jordi Roger ja vaig pensar que en Xavi era la millor opció, és una persona extremadament treballadora i un gran professional.”

EL PROTAGONISTA

Estic encantat amb el gol i la victòria. El triomf ens dona ales, ja que és important començar bé
Pere Martínez
lateral dret del cornellà

Un rol aglutinador en el vestidor

De la plantilla de la temporada passada, a Cornellà només queden set jugadors. Pere, amb tot, és un dels homes que enllaça més temporades al club (5) i aquest any està treballant per compactar un equip amb moltes cares noves. “Hem de fer que tota la gent que vingui nova s’integri bé, perquè això ha de ser una pinya”, diu el lateral, que remarca la diversitat que hi ha a la plantilla: “Molts dels jugadors que han vingut són de fora de Catalunya, i volem que se sentin com a casa com més aviat millor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)