El Sant Cristòfor s’imposa amb dos gols a última hora

En tres minuts. Karim i Víctor materialitzen la remuntada dels egarencs contra l’Europa

st. cristòfor 2 europa 1

SANT CRISTÒFOR:Dani Lledó, Chechu (Prados, 82’), Karim, Álex Alba, Cristian, Muntada, Kevin (Tom, 66’), Víctor, Hassen, Cabrera (Adri García, 79’) i Aitor.EUROPA:Marc Priego, Guillen, Xavi Lievanas, Cano, Gabi, Prats (Josa, 69’), Josemi (Elo, 69’), Alberto, Martínez, Alfons Serra i Eric.GOLS:0-1 (7’) Alberto. 1-1 (85’) Karim. 2-1 (88’) Víctor.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:al local Àlex Alba; i als visitants Marc Priego, Prats i Eric.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.COMENTARI:El Sant Cristòfor va aconseguir de manera agònica el primer triomf de la temporada, exhibint constància fins al final. I és que els egarencs van capgirar en els últims cinc minuts el gol inicial del visitant Alberto. L’Europa va tenir el control de la pilota en la major part del partit, i també les ocasions més clares. Els xuts al pal d’Alfons Serra i Martínez van deixar ben palès el potencial ofensiu del conjunt barcelonès. El partit, això sí, va ser d’anades i tornades. Al final, quan semblava que el gol matiner d’Alberto després d’un servei de cantonada serviria perquè l’Europa s’adjudiqués els tres punts, van caure dos gols que van capgirar el resultat. En el 85’, Karim va caçar un refús i el va enviar al fons de la porteria i, tres minuts després, Víctor va superar Priego amb una rematada al segon pal.