2a divisió FEF

Massa càstig a Cornellà

Primera derrota a la lliga. L’equip de Xavi Calm va dominar i va tenir ocasions, però es va imposar l’efectivitat de l’Hèrcules en el tram final

cornellà 0 hèrcules 2

CORNELLÀ:Ramón, Pere, Ricard, Goldar, Borja, Fall, Eloy Gila (Manucho, 67’), Pep Caballé (Leo, 82’), Carlos Esteve (Juan, 82’), Agus Medina i Gaspar.HÈRCULES:Ismael Falcón, Juanjo Nieto, Adrián, Pablo Íñiguez, Samuel, Fran Miranda, Pol Roigé (Alvarado, 71’), Diego Benito, Juli (Nani, 88’), Carlos Martínez i José Fran (Salinas, 54’).GOLS:0-1 (81’) Carlos Martínez. 0-2 (87’) Salinas.ÀRBITRE:Alemán Pérez.T.G.:Als locals Eloy Gila i Ricard, i als visitants Pablo Íñiguez i Juli.

El Cornellà va perdre per primera vegada aquesta temporada contra un Hèrcules més efectiu. Tot i el bon partit de l’equip de Xavi Calm, amb domini i ocasions, el líder es va emportar els tres punts gràcies a dos gols en el tram final.

Els primers minuts del partit van ser de domini local. El Cornellà va sortir molt intens i va disposar de dos serveis de cantonada perillosos. Amb un Hèrcules que amb prou feines generava aproximacions a l’àrea rival, els verds van continuar manant i Carlos Esteve va buscar el gol amb un xut des de la frontal, massa alt. La primera part va arribar al seu final amb un bon llançament de falta de Gaspar per sobre del travesser.

En el segon temps, el Cornellà va mostrar-se de seguida decidit a marcar, i va estar a punt d’aconseguir-ho. Primer Carlos Esteve, amb un xut desviat després de rebre una perfecta assistència de Pere. I, poc després, el mateix Esteve va rematar a porteria, però un defensor visitant va allunyar el perill. Els jugadors de Xavi Calm van continuar mostrant-se superiors al seu rival i novament van tenir una clara ocasió de gol, en una centrada de Ricard rematada de cap, tocant el pal, per Eloy Gila.

Amb el pas dels minuts els verds no van deixar d’insistir en atac davant un rival que amb prou feines arribava a l’altra àrea. Però el futbol, en ocasions, és injust i l’Hèrcules es va avançar en el marcador en una acció de penal. Ramón va rebutjar el llançament des dels onze metres de Carlos Martínez, que va marcar a la segona. El Cornellà no va deixar d’intentar-ho fins al final, amb més aproximacions a l’àrea de Falcón, però l’efectivitat la va tornar a posar l’Hèrcules, que va fer el segon gràcies a una rematada de Salinas després d’una centrada.