Territorial

Una arrencada amb sensacions contraposades

1a catalana. La Jonquera s’ha encallat en la zona baixa de la classificació tot i haver fet mèrits per aconseguir algun punt més

El guió dels partits de la Jonquera ha estat força clar en aquest inici de curs i el resultat final no ha estat del tot satisfactori per als fronterers: els de Jordi Boix competeixen, en molts partits generen més que el rival i encaixen pocs gols, però el rendiment en forma de punts és ben escàs, ja que han perdut quatre partits –tres per 1-0 i un per 2-1–, n’han empatat un altre i n’han guanyat només un. Els quatre punts sumats els situen en la zona baixa de la taula. “Crec que ens mereixíem més i no hem tingut aquell punt de sort en els partits que de ben segur ens faria tenir algun punt més i no ens veuríem tan avall en la classificació”, explica Pol Compte, un dels protagonistes més destacats de l’inici de curs dels jonquerencs.

Precisament una de les assignatures pendents dels verd-i-blancs és créixer en la parcel·la ofensiva, ja que només han marcat tres gols en sis jornades. “En la zona de finalització estem una mica massa nerviosos i neguitosos, i això fa que ens costi marcar gols. Ho volem fer tot molt perfecte i això ens acaba penalitzant. Si tinguéssim una mica més d’efectivitat, com que no ens fan gaires gols, segurament podríem sumar més punts. Hem de continuar treballant, i que la pilota entri molts cops és una qüestió de dinàmiques”, explica Pol Compte, que aquest estiu ha tornat a la Jonquera: “Hi estic molt a gust i espero tornar la confiança amb gols.”

EL PROTAGONISTA

Amb una mica més d’efectivitat, com que no ens fan gaires gols, podríem haver sumat més punts
Pol Compte
Jugador de La Jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)