2a divisió FEF

El Cornellà encarrila la classificació

Copa Federació. L’equip verd va vèncer de manera clara el Terol

CORNELLÀ 4 TEROL 1

CORNELLÀ:Sergio; Román, Goldar (Manso, 78’), Ricard, Héctor Camps; Leo Ramírez, Sánchez; Gao Juan (Abde, 64’), Miguel; i Esteve (Jaume, 46’).TEROL:Juanma Conesa, Lou, Aitor, Borja, Durán (Mikel, 46’), Leira, Juanma González, Jamelli (Bitoro, 46’), Hamza (Gabi, 78’), Sergio Sánchez i Mora.GOLS:1-0 (26’) Leo Ramírez. 2-0 (45’) Juan Fernández. 2-1 (62’) Sergio Sánchez. 3-1 (76’) Borja, en pròpia porteria. 4-1 (88’) Miguel Fernández.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:Als visitants Aitor i Leira.T.V.:Dues grogues al visitant Lou (36’).

El Cornellà va aconseguir una bona renda per al partit de tornada en els setzens de final de la copa Federació després de superar el Terol (4-1). Els visitants van notar el fet de jugar més de mig partit amb un futbolista menys per l’expulsió de Lou en el minut 36. El 2-1 en el minut 62 va posar emoció a l’eliminatòria, però els dos gols del Cornellà en la fase final van deixar-la encarrilada per als verds.