2a divisió FEF

Tres punts de prestigi

2a divisió B. El Cornellà fa un partit seriós, s’imposa a l’Atlètic Balears gràcies als gols de Jaume Pascual i Eloy Gila, i s’apropa de nou a dalt

cornellà 2 atl. balears 0

CORNELLÀ:Ramón, Pere, Manu Torres, Goldar, Borja, Fall, Eloy (Roman, 88’), Pep Caballé (Héctor Camps, 90’), Jaume Pascual (Juan, 76’), Agus Medina i Ignasi.ATL. BALEARS:Carl, Kike, Biel Guasp, Vallori, Álvaro, Pedro (Yelko, 60’), Canario, Marcos, Nuha (Samuel, 78’), Fullana i Hugo (Adrián, 67’).GOLS:1-0 (40’) Jaume Pascual. 2-0 (87’) Eloy Gila.ÀRBITRE:Pinto Herrera.T.G.:als locals Pere, Eloy Gila i Pep Caballé; i als visitants Biel Guasp i Yelko.T.V.:al visitant Marcos (90’), doble amonestació.PÚBLIC:uns 700 espectadors.

El Cornellà va superar l’Atlètic Balears en un partit marcat pel treball i l’esforç dels homes de Xavi Calm. La primera part va ser igualada, però els verds van saber esperar l’oportunitat per avançar-se. En els primers compassos, tot i que els visitants van veure com l’àrbitre els anul·lava un gol per fora de joc, el Cornellà va tenir una bona acció col·lectiva en atac que Eloy Gila va finalitzar estavellant la pilota a la fusta. Els de Manix Mandiola, però, també hi van dir la seva amb una rematada de Nuha que Ramón va allunyar. Poc després, el Cornellà va tenir el gol a tocar. David Goldar, de cap, va enviar la pilota fora per molt poc després d’una falta lateral. Tres minuts més tard, i arran d’una nova jugada per la banda, Jaume Pascual no va fallar i va enviar la pilota al fons de la xarxa. Es va estrenar, així, com a golejador en la lliga.

Els locals, a l’inici del segon temps, van tenir una bona ocasió amb un contraatac d’Agus Medina que Eloy va finalitzar, tot i que l’àrbitre va anul·lar l’acció. Tot seguit, Manu Torres va estar a punt de marcar el segon amb una rematada que va sortir prop de l’escaire. A mesura que passaven els minuts, el Cornellà va saber gestionar molt bé la situació contra un Balears que amb prou feines generava perill seriós a l’àrea defensada per Ramón.

Ja en els minuts finals, Eloy Gila va sentenciar el partit després d’un rebot del porter arran d’un tir de Borja. Al final, doncs, vital, necessària i convincent victòria dels verds, que comencen a mirar cap amunt.