3a divisió FEF

Un més a la lluita

3a divisió. Amb la victòria d’ahir, el Santboià se suma a la batalla per la salvació que ara marca el Castelldefels. L’Ascó, en una nova mala dinàmica, aspira a sortir del descens

Ja hi havia prou dramatisme que només faltava que s’hi afegís el Santboià. Amb la segona victòria consecutiva a casa, els de Piti Belmonte es van situar de ple en la batalla per la salvació, que ara marca el Castelldefels amb 27 punts. Una mica per sobre, el Sants rebrà el Santfeliuenc amb la intenció d’allunyar-se una mica més de la zona perillosa, mentre que la Fundació Grama sap que només li val sumar.

Amb el final de la lliga apropant-se irremeiablement, ja no val a fallar. I en aquestes està l’Ascó, que després d’una setmana complicada amb la trista notícia del traspàs de l’entrenador que va començar el curs amb l’equip, Leo López, necessita guanyar si vols intentar sortir de la zona de descens. Per això hauria de trencar, contra el Cerdanyola, una mala ratxa de quatre derrotes seguides. Els vallesans, tot i que lluny de la zona vermella, tampoc passen pel seu millor moment. “L’equip sap que encara mantenim les opcions i estem treballant per revertir la situació. Però ho hem de fer amb optimisme i confiança”, va dir el tècnic asconenc Javi Garcia, que no podrà comptar ni amb Héctor ni Marcel.

Més enllà de sumar els tres punts, però, per sortir del descens, els de la Ribera d’Ebre necessiten que el Castelldefels no guanyi. I el cert és que els de Miki Carrillo no ho tindran gens fàcil, ja que visiten el líder, l’Hospitalet. Això sí, a l’anada els mariners van aconseguir endur-se els tres punts davant el conjunt de Xavi Molist: “No és tracta de tenir ganes de tornar-los la derrota, sinó de fer la nostra feina. Tenim un objectiu que és quedar primers i no hem de pensar en res més, més enllà de fer-ho bé i anar guanyant partits”, va dir el tècnic dels de la franja.

Per altra banda, també en la zona baixa el Sants tancarà la jornada matinal a casa contra el Santfeliuenc amb les baixes per sanció dels defenses Cura i Brian, mentre que la Fundació Grama, encara més necessitada de punts que els barcelonins, rebrà el Sant Andreu, en plena ratxa ascendent per mirar d’assaltar la quarta posició.

Grama-Sant Andreu 11:45h
Can Peixauet
Reus B-Prat 12 h
Municipal de Reus
Ascó-Cerdanyola 12 h
Municipal
Pobla Maf.-Vilafranca 12 h
Municipal
L’Hospitalet-Castelldefels 12h
Municipal
Sants-Santfeliuenc 12:15 h
Energia
Terrassa-Martinenc 17 h
Olímpic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)