1a femenina

Lluís Cortés

Entrenador del FC Barcelona

“Fer un gol en el minut tres et facilita les coses”

L’entrenador i les jugadores del Barça van marxar satisfets, tan sols amb l’espineta clavada d’un gol més que hauria convertit pràcticament la tornada en un tràmit. Per això Lluís Cortés va optar per la prudència. “Cap feina està feta. Digueu-me previsor, però en una eliminatòria a dos partits res no està fet fins que acaba la tornada. Hem estat superiors, però allà les condicions seran diferents i esperem que no ens afectin.”

L’entrenador del Barça va analitzar el partit, que va veure condicionat pel fet d’obrir la llauna molt aviat. “Fer un gol en el minut tres et facilita molt les coses, fa que a partir d’allà ho facis tot amb més tranquil·litat. Fa que sigui més plàcid, però tots érem conscients que encaixar un gol ens canviava no només el partit, sinó l’eliminatòria. El partit ha estat plàcid no per demèrit seu, sinó perquè hem estat molt bé. És cert que en la segona part m’ha faltat un gol més que ens permetés marxar més tranquils i satisfets.” Cortés també va elogiar Duggan, una de les protagonistes. “Avui ha sortit d’inici i el que li demanem a un nou del Barça és que sigui allà en les centrades i en les jugades per rematar-les. Li demanem eficàcia i l’ha tinguda. El seu partit és molt bo. Volem que continuï en aquesta línia.”

ELOGIS

“El partit ha estat plàcid no per demèrit seu, sinó perquè avui hem estat molt bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)