1a femenina

El Barça fa la feina però l’Atlético tampoc falla (3-0)

1a divisió femenina. El conjunt blaugrana ha vençut amb contundència en la visita del València tot i saber que les madrilenyes havien sumat els tres punts en el duel més complicat que els hi quedava

Era la jornada clau per assaltar el lideratge després de la victòria el passat diumenge al Wanda, però tot i que el Barça ha superat sense gaires dificultats el València, el líder, l’Atlético ha fet el mateix, i amb sorprenent contundència, davant el Llevant (0-4). Aquest, el de la visita al camp del tercer classificat, era el duel més complicat que li quedava al conjunt madrileny, que ara en farà prou no fallant en les cinc jornades que li queden, un repte que sembla força factible veient la trajectòria de l’equip vermell-i-blanc.

El Barça ha sortit al terreny de joc sabent que l’Atlético havia fet la feina, però tot i això, el conjunt blaugrana ha mostrat una molt bona imatge des de l’inici, seguint en la línia dels últims partits. Lluís Cortés només ha fet dos canvis respecte el partit de dimecres –Aitana i Leila per Alexia i Melanie–, però tot i així l’equip no ha notat el cansament i ja al minut 18 ha plasmat la seva superioritat al marcador en culminar Toni Duggan una bona acció de Leila per banda esquerra. Era el quart gol de la davantera anglesa en tan sols set dies. De fet, la ‘16’ ha estat la jugadora més activa de l’atac local en el primer temps, i ha tingut fins a tres bones oportunitats per ampliar la renta.

A la represa, les blaugrana han sortit disposades a sentenciar el partit, però amb el pas dels minuts, el ritme ha decaigut i s’ha entrat al tram final amb un 1-0 perillós. Sandra Paños gairebé no havia hagut d’intervenir, però al Barça li faltava sentenciar el duel. El 2-0 hauria pogut arribar en el 81’, quan una defensora xe ha salvat el gol de Hamraoui sobre la línia, un encert que sí que ha tingut Marta Torrejón; la maresmenca ha rematat de cap al fons de la xarxa una centrada de Martens (84’). I tres minuts després, l’holandesa ha estat qui ha superat la portera visitant per establir el 3-0 definitiu amb el qual el Barça ha seguit la seva excel·lent trajectòria de resultats de les últimes setmanes però que no li ha servit per assaltar el lideratge.