2a divisió FEF

Mig any després cau el fortí

2a divisió B. L’Olot va perdre al municipal contra l’Espanyol B i va posar fi a una ratxa brillant d’onze partits invicte davant la seva afició. Els olotins encadenaven 175 dies sense perdre-hi

L’Olot va caure derrotat contra l’Espanyol B (0-1), un dels pocs equips que l’han superat i dominat durant tot un partit aquest curs. L’equip dirigit per Raúl Garrido va posar fi a una excel·lent ratxa com a local, i és que els de la Garrotxa no havien perdut davant la seva afició des del 21 d’octubre passat contra el Lleida Esportiu (0-1). 175 dies, o més ben dit gairebé mig any després, l’Olot va quedar-se sense puntuar al municipal.

En aquesta sèrie, els olotins han sumat quatre victòries, totes seguides –contra l’Eixea (1-0), el Terol (4-1), el Peralada (2-1) i el Conquense (2-0)– i set empats. La bona actuació com a local ha permès a l’Olot mantenir-se allunyat del descens directe, unes posicions que encara té a set punts –l’equip és a sis de la promoció de permanència–. I és que només una carambola faria patir els garrotxins, que busquen des de fa setmanes una victòria que confirmi la salvació i els permeti gaudir d’un final de temporada no absent d’al·licients, com per exemple superar el rècord de punts de l’entitat en la categoria de bronze amb els 48 aconseguits el curs 2014/15. De moment, l’Olot no està tranquil al 100% després de guanyar un sol partit, a Lleida (0-1), en les últimes deu jornades.

Mirant de reüll el calendari, els de Raúl Garrido visiten l’Alcoià (dissabte a les 20.30 h), reben l’Ebre, encadenen dues visites al camp de l’Eixea i el Terol i acaben la competició a casa contra el Sabadell.

PER CONFIRMAR

Olot-Lleida (j.9) 0-1
Penúltima derrota el 21 d’octubre
Olot-Hèrcules (j.11) 0-0
Olot-Castelló (j.13) 1-1
Olot-Alcoià (j.15) 1-1
Olot-Eixea (j.17) 1-0
Olot-Terol (j.18) 4-1
Olot-Peralada (j.21) 2-1
Olot-Conquense (j.23) 2-0
Olot-Barça B (j.25) 1-1
Olot-Atl.Balears (j.27) 0-0
Olot-Ontinyent (j.29) 0-0
Olot-Vila-real B (j.31) 2-2
Olot-Espanyol B (j.33) 0-1
Última derrota
Total:
4 victòries / 7 empats
L’Olot no està tranquil al 100% després de vèncer un sol partit dels últims deu de lliga

Pol Ballesté debuta a la porteria i Xavi Ginard es perd els primers minuts

Una de les sorpreses i notícies agradables que va deixar el partit entre l’Olot i l’Espanyol B va ser la participació del vint-i-unè jugador aquesta campanya amb la samarreta vermella. Pol Ballesté va ocupar la posició de porter contra pronòstic i va fer perdre a Xavi Ginard els primers minuts del curs –havia disputat els 2.880 minuts possibles de les 32 jornades anteriors–. El barceloní no va poder fer res per evitar el gol del filial blanc-i-blau i, sense tenir gaire feina, va complir en el seu debut. Ballesté va arribar al club olotí durant el mercat d’hivern i a conseqüència de la possible marxa de Ginard a l’Atlètic Balears. La secretaria tècnica garrotxina es va moure per tenir recanvi del balear, que finalment no va marxar, però va decidir quedar-se igualment Ballesté i cedir Sacrest al Manlleu. “Les sensacions individuals han estat bones però no puc estar content perquè no hem guanyat el partit. Fa temps que treballo fort i el tècnic em transmetia confiança”, va dir el porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)