Territorial

Tot es decidirà a Bescanó

Promoció d’ascens a 1a cat. Els gironins empaten sense gols a Martorell i intentaran rematar la feina a casa dissabte que ve

martorell 0 bescanó 0

MARTORELL:Toni, Maikel, Isaac, Soriano, Sanse (Sergi Fernández, 85’), Aguilera, Èric Arévalo (Ibra, 58’), Serrats (Marcel, 72’), Abde (Pau Nández, 46’), Xavi Marco i Balada.BESCANÓ:Jota, Gerard Mas, Bruno, Aleix, Roger, Alex, Ferran, Jaume, Gerard Vega, Pep Roca i Gerard Muñoz (Vilaró, 85’).ÀRBITRE:Franch Cabrerizo.T.G.:Al local Pau Nández, i als visitants Jaume, Bruno i Gerard Mas.PÚBLIC:Uns 350 espectadors.

El Bescanó es jugarà l’ascens a 1a catalana dissabte que ve a casa, després d’empatar ahir a Martorell en un partit molt igualat que va acabar sense gols.

En la primera meitat, els dos equips van oferir la millor versió defensiva i gairebé no van disposar de cap ocasió clara. El Bescanó, però, va anar de menys a més i va acabar de fer un pas endavant en les últimes jugades abans del descans i en la segona. De fet, en el 52’, va tenir l’ocasió més clara del partit amb un xut de Gerard Muñoz que es va estavellar al travesser. El porter local Toni també va haver d’intervenir en més d’una ocasió per evitar el gol del Bescanó, i és que, enmig de la igualtat, els gironins van generar més i millors ocasions de gol. En l’última, ja en l’afegit, Vilaró no va estar encertat per encarrilar la promoció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)