Girona

Oficial: Maffeo torna al Girona

Girona. El lateral dret de 21 anys tria el conjunt blanc-i-vermell on encetarà la seva quarta etapa

Pablo Maffeo jugarà al Girona. El lateral dret de 21 anys, que el proper mes en farà 22, torna al club blanc-i-vermell, en la que serà la seva quarta etapa a l’entitat de Montilivi. El futbolista arriba cedit per l’Stuttgart, club en el qual ha militat aquesta campanya sense massa èxit. Serà presentat demà a les 12h a l’estadi de Montilivi.

El jugador de Sant Joan Despí ha refusat opcions de primera per tornar a Girona, allà on ha ofert el seu millor rendiment i on espera revifar després d’aquest curs d’ostracisme a l’Stuttgart. I és que fitxat el passat estiu pel club alemany que va pagar 9 milions d’euros al Manchester City, només ha jugat 8 partits. De fet no disputa cap partit oficial des del 23 de novembre de l’any passat i ara el què vol és jugar i recuperar sensacions.

La història de Maffeo amb el Girona ve de lluny. Sempre cedit pel Manchester City va aterrar per primer cop al mercat d’hivern de la campanya 2015/16. La temporada següent, la 2016/17, el de l’ascens, va repetir procediment i també va arribar al gener. En l’última que va defensar l’elàstica blanc-i-vermella, la 2017/18, ja a primera, si va començar des de l’inici, tenint un paper protagonista en el carril dret oferint una gran versió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)