2a divisió FEF

Sensacions sense resultat

Amistós. El Peralada deixa minuts de qualitat en el duel contra el Nàstic però acaba sotmès a la qualitat i persistència de l’equip grana, que acaba sentenciant el matx amb un penal al final

peralada 0 nàstic 2

PERALADA:Aroca (Asparó, 46’), Carles Puig (Caball, 82’), Pol Blay (Guillem Jiménez, 65’), Sergi Romero, Toni Cunill, Ivan Amoedo (Pascu, 72’), Pime (Sergi Bas, 65’), Èric Vilanova, Pep Piany (Dembo, 65’), Ferrón i Ritxi (Arnau Ortiz, 65’).NÀSTIC: Bernabé, Pol Valentin, Goldar, Javi Márquez, Brugui, Jorge, Habran, Abeledo, Djetei, Giner i Bonilla.Segona part:Arnau, Salva, Roger Figueras, Cardona, Lolo Plá, Petcoff, Cuenca, Pol P., Joel, Pol B. i Albarrán.GOLS:0-1 (19’) Habran. 0-2 (84’) Lolo Plá.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:als locals Ivan Amoedo, Arnau Ortiz, Pol Blay i Dembo; i al visitant Lolo Plá.

El Peralada va disputar ahir el segon amistós d’una pretemporada que de moment l’està enfrontant contra rivals de més entitat que l’estan posant a prova a un ritme vertiginós. Després d’enfrontar-se a l’Espanyol fa una setmana (0-6) els xampanyers van rebre ahir la visita del Nàstic, un dels grans aspirants a aconseguir l’ascens a 2a divisió A. Com era d’esperar, la superior categoria dels grana i la falta de rodatge dels xampanyers després de construir la plantilla –que encara té mancances– de zero es va deixar veure, però els d’Albert Carbó van deixar veure les primeres pinzellades del que pot oferir aquest equip. La derrota, 0-2, va ser el de menys.

En la primera part el Peralada va competir molt bé. Seriós en defensa i amb arribades a l’àrea rival no va donar cap gran sensació d’inseguretat tot i concedir el domini al Nàstic. De fet, al quart d’hora de joc es va estar a punt d’avançar en una bona jugada de Ferrón que va deixar el gol pràcticament fet a dos companys que no van arribar a rematar a porteria buida per ben poc. En l’acció següent, el Nàstic va ser més contundent i Habran va marcar el 0-1.

En la represa el Nàstic va sortir amb un equip nou i en els primers minuts es va notar la frescor, tancant més el Peralada al seu camp. Tot i això els xampanyers van aconseguir mantenir-se ferms en defensa, concedint poques ocasions. I les que va concedir, Asparó les va resoldre bé. Amb el pas dels minuts i els canvis en l’equip d’Albert Carbó el partit va perdre ritme, fins que al final el Nàstic va tenir un penal per fer el 0-2. Asparó va aturar el xut de Lolo Plá, però uns minuts després ja no va poder evitar el segon gol grana del mateix Lolo Plá que sentenciava el partit.

Minuts de prova per a Pol Blay i Gerard Asparó

El Peralada va compensar la plantilla curta amb la presència dels juvenils Caball, Pascu i Arnau Ortiz i la de tres jugadors a prova. Un ja hi era contra l’Espanyol, el central Sergi Bas, que jugava al juvenil del Girona el curs passat. Els altres dos, Pol Blay i Asparó, es van estrenar. Blay, migcampista, ve d’un any en blanc després de jugar al Peralada quan era filial del Girona, i el porter Gerard Asparó, que va tenir una gran actuació, surt del juvenil del Llagostera.