3a divisió FEF

ALBERT CARBÓ

ENTRENADOR DEL PERALADA

“Competirem contra tothom”

Albert Carbó debutarà com a tècnic amb una idea de joc atractiva tot i tenir clar que afrontaran el curs amb una plantilla curta

Albert Carbó ha assumit aquest el repte de dirigir el Peralada amb només 28 anys i serà l’encarregat d’aconseguir que el club xampanyer recuperi la seva pròpia identitat després del trencament de la filiació amb el Girona, fet que ha provocat un estiu mogut i ple d’incerteses que ha obligat el Peralada a construir una plantilla des de zero per competir a 3a divisió.

Com ha assimilat la responsabilitat de dirigir el Peralada?
Molt bé. L’acollida del club des del primer dia va ser molt bona i tots els jugadors que han vingut també han arribat amb ganes. Ja hem fet unes quantes sessions d’entrenament, més el partit contra l’Espanyol [0-6]. A partir d’ara comença la pretemporada forta.
Quines sensacions té després de dues setmanes de feina?
Són molt bones. L’equip està amb ganes de fer un gran any i pel que veig els jugadors estan molt còmodes al club. De moment tot és només l’inici i ens queda fer algunes incorporacions per poder treballar ja amb el grup sencer. Aquests dies hem començat a tenir més càrrega de sessions i hem treballat més conceptes que es van veure en el partit contra el Nàstic. Ara tindrem dos partits aquesta setmana i hem de seguir creixent.
Quina valoració fa dels dos primers partits?
Contra l’Espanyol érem conscients del que teníem al davant i vam preparar algunes coses per tenir molt clar com havíem d’afrontar totes les situacions. Els jugadors van respondre molt bé, i és que penso que vam fer una molt bona primera part i em va agradar la valentia que van demostrar tots els jugadors amb pilota. Contra el Nàstic vam fer un pas endavant. Defensivament vam estar molt bé, no van tenir gaires ocasions, i en l’aspecte ofensiu es van començar a veure cosetes i vam tenir algunes ocasions clares. Vam saber estar ordenats, còmodes sense pilota i aprofitant la pressió en moments puntuals.
Dels tretze jugadors que tenen de moment, una gran base ve de Figueres. Ajuda que hi hagi un bloc fet?
Són futbolistes que ja han compartit vestidor, són excel·lents professionals com han demostrat sempre en tota l’experiència que tenen a 3a i fins i tot en categories superiors. Estan ajudant molt els jugadors més joves i entre tots estem fent una plantilla compensada amb jugadors amb més experiència i d’altres amb menys. Això per a uns i altres va molt bé perquè tothom hi aporta el seu granet de sorra i al final tots estan aquí per guanyar-se el lloc.
Quines peces falta fitxar?
Ens falten un porter, un parell de futbolistes al davant, sobretot un davanter i un extrem, que si a més pot fer de lateral doncs encara millor. Després ja veurem què pot caure, però la idea és fer una plantilla curta d’uns divuit jugadors i la resta confiem molt en el juvenil, amb jugadors que estan treballant amb nosaltres aquests dies i que si els necessitem en algun moment respondran.
Hi ha a prova Asparó, Pol Blay i Sergi Bas. Es quedaran?
Aquesta setmana ens reunirem amb en Nitus i començarem a prendre les decisions que ens queden per tancar la plantilla.
En línies generals quin equip hem d’esperar?
Amb les peces que puguin arribar estem formant un Peralada que estigui preparat per competir contra tothom, intentant imposar el nostre estil sempre que puguem. Volem ser un equip atrevit amb pilota, que miri ràpid la porteria rival, i sobretot mostar molta ambició, sent valents amb pilota i pressionant a camp contrari. Hi haurà dies que serà difícil i ens haurem d’adaptar al que ens trobem, així que si hem de ser més directes ho serem i si hem de combinar més, també.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)