No troben el camí del gol

Amistós. El Peralada fa els millors minuts de la pretemporada ofensivament però se li resisteix la porteria rival i l’Al-Arabi s’acaba emportant una victòria còmoda del municipal xampanyer

peralada 0 al-arabi 3

PERALADA:Aroca, Albert González, Sergi Romero, Cunill, Guillem, Biel Font, Èric Vilanova, Pep Piany, Pimentel, Ferrón i Dembo.Segona part:Asparó, Carles Puig, Sergi Bas, Canal, Caball, Pol Blay, Ivan Amoedo, Pascuu, Ritxi, Arnau Ortiz i Bertomeu.AL-ARABI:Gomiz, Marafi, Fatihi, Lassoga, Salah, Jassem Gaber, Aaron Gunnarsson, Shinin, Muusab Khdr, Murtada i Harbawi.També van jugar:Yousif, i Abduulraheem.GOLS:0-1 (35’) Harbawi. 0-2 (69’) Abdulraheem. 0-3 (89’) Yousif.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:al local Ivan Amoedo; i als visitants Lassoga, Murtada i Yousif.

El Peralada sembla que transmet millors sensacions en cada partit de pretemporada, però de moment compta els compromisos per derrotes. Ahir els d’Albert Carbó van caure derrotats contra l’Al-Arabi de Qatar per un clar 0-3, tot i que el partit va ser més igualat del que va acabar reflectint el marcador.

Sobretot en la primera part la iniciativa va ser del Peralada, que durant 30 minuts va disposar de nombroses ocasions per avançar-se, però va estar negat de cara a porteria i no va aconseguir marcar el primer gol de la pretemporada. Un xut massa alt de Pep Piany, un altre de Pime després de recuperar l’esfèrica que va anar al lateral de la xarxa i una gran acció individual de Dembo –l’extrem va ser titular per primera vegada i va deixar mostres que a poc a poc va deixant enrere la lesió que el va apartar dos anys dels terrenys de joc– van ser les ocasions més clares. L’Al-Arabi, però, també va tenir les seves ocasions i va trencar el partit en el 35’, quan Harbawi va fer el 0-1 des del punt de penal. Amb el marcador en contra i, sobretot, després dels canvis en el descans –quan va debutar el nou fitxatge Víctor Bertomeu– el Peralada no va tenir tant ritme de joc i l’Al-Arabi va acabar sentenciant el partit amb les dianes d’Abdulraheem i Yousif, ja en el tram final.