2a divisió FEF

El Llagostera apuntala el mig del camp amb Noel Carbonell

2a divisió B. El club gironí tanca el fitxatge del migcampista lleidatà, que arriba per afegir competència al mig del camp i amb la virtut de poder ajudar a l’eix defensiu en cas de necessitat

Amb la lesió de llarga durada de Pitu Comadevall el Llagostera necessitava una peça al mig del camp per equilibrar la plantilla i finalment ja la té. Els d’Oriol Alsina han tancat la incorporació de Noel Carbonell, que arriba al conjunt llagosterenc procedent del Lleida Esportiu, on es va formar com a jugador. De fet, aquest serà el primer canvi d’aires del migcampista de 24 anys, que a poc a poc s’havia guanyat un lloc a l’equip lleidetà tot i patir una greu lesió al genoll fa dues temporades. El curs passat, amb el conjunt de la Terra Ferma, Noel Carbonell va disputar un total de 27 partits, en els que va marcar una diana. A més de poder jugar en la posició de pivot, amb la samarreta del Lleida Noel Carbonell ha demostrat que també pot jugar de central en cas de necessitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)