2a divisió FEF

L’Olot incorpora més polivalència per a l’atac

Nova cara. Els garrotxins fitxen Álvaro Salinas, procedent de l’Hèrcules, per un curs amb opció a un altre. L’alacantí pot jugar en qualsevol posició ofensiva

L’Olot va anunciar la incorporació de la sisena cara nova per a aquesta campanya. El davanter Álvaro Salinas arriba al club garrotxí procedent de l’Hèrcules i firma un contracte d’una temporada amb opció a una altra. El futbolista, nascut fa 23 anys a Albatera (Baix Segura), engreixarà la llista de recursos per a Raúl Garrido en la línia d’atac, i és que Salinas pot jugar com a davanter de referència, segon punta o com a extrem, una polivalència necessària i demanada pel tècnic valencià.

Álvaro Salinas es va formar a les categories inferiors del Kelme i l’Hèrcules, club amb el qual va jugar les darreres quatre temporades a segona B. El futbolista va debutar amb el primer equip del conjunt alacantí el curs 2015/16 amb només 18 anys i el següent va disputar 32 enfrontaments i es va convertir en una de les sensacions i principals apostes del club. L’exigència a l’Hèrcules i el fet de fitxar jugadors molt contrastats a segona B com Òscar Díaz, Juli, el curs 2017/18, o Carlos Martínez, Jona i Benja Martínez, en el darrer, li van restar un protagonisme que ha acabat amb el jugador lliure després d’acabar el contracte que el vinculava a l’Hèrcules.

La nova incorporació de l’Olot ha estat durant l’estiu entrenant i promocionant les seves virtuts i característiques en les habituals sessions que l’AFE sol fer per als futbolistes a l’atur, una via d’escapatòria per a molts jugadors que acaba cridant l’atenció dels clubs.

‘Peque’, el següent

A més de l’arribada d’Álvaro Salinas, que competirà amb Natalio, Joel Arimany i, pel que s’ha vist en els darrers partits, també amb Kilian, l’àrea esportiva de l’Olot està ultimant un acord amb el Barça B per incorporar en qualitat de cedit Carlos Polo, conegut com a Peque. El futbolista va jugar el curs passat al juvenil del Barça –26 partits i 5 gols– i la temporada 2017/18 ho va fer brillantment al juvenil del Badalona de lliga estatal –33 partits i 27 dianes.

UN ALTRE A PUNT

L’Olot estaria tancant un acord amb el Barça B per a l’arribada del davanter Peque com a cedit
Álvaro Salinas García
Albatera (Alacant) 10-01-1996 (23 anys) Posició: davanter i extrem Alçada: 1,86 m Pes: 76
Etapa de formació
Albatera, Kelme i Hèrcules
Etapa de sènior
15/16
Hèrcules (2a divisió B) 1 p.
16/17
Hèrcules (2a divisió B) 32 p. 3 g.
17/18
Hèrcules (2a divisió B) 13 p. 1 g.
18/19
Hèrcules (2a divisió B) 10 p. 1 g.
19/20
Olot (2a divisió B) ?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)