2a divisió FEF

El gol no ha de ser el problema

Només de penal. L’Olot ha fet dues dianes en les tres primeres jornades i cap no ha estat precedida d’una acció de jugada

L’Olot va patir en la darrera jornada la primera derrota del curs. Un gol en l’últim minut del temps afegit d’Àlex Felip va impedir als de la Garrotxa sumar un punt més contra el Lleida Esportiu i mantenir-se invictes després de tres jornades. El matx contra els de la Terra Ferma va ser pla i sense excessives ocasions per part dels dos equips, ja que els entramats defensius i el migcampisme dels dos conjunts es van imposar als atacs, que van tenir feinades a generar ocasions.

El zero a favor per primera vegada en aquest curs allarga la ratxa dels olotins sense fer cap gol precedit de jugada. I és que, en les primeres tres jornades, l’Olot ha marcat dues dianes i totes dues les ha fet Hèctor Simón des del punt de penal –una contra l’Ebre que va significar la victòria garrotxina en la primera jornada i una altra en l’empat al camp del Cornellà (1-1).

La falta de gol va ser una de les xacres de l’Olot el curs passat, però enguany la injecció d’efectius i recursos en aquesta línia fa pensar que el bloc farà un pas endavant. L’arribada de Natalio Lorenzo, Kilian Grant, Álvaro Salinas i els joves Joel Arimany i Peque permet al tècnic Raúl Garrido disposar d’elements que haurien d’arreglar el dèficit. De moment, tot i no ser una preocupació, ja que a tots els equips els costa generar i fer gol, a la Garrotxa esperen trencar la ratxa a Castelló.

Debut de Soler al carril dret

La baixa d’Albert Blázquez per al partit contra el Lleida Esportiu va deixar vacant la posició al carril dret de l’Olot, que va ser ocupada per José Antonio Soler, l’últim d’arribar en el darrer dia de mercat. L’esquerrà cedit per la Cultural Leonesa va passar davant de Kilian, hipotèticament fitxat per jugar en aquesta posició, i Xumetra, que en algun partit de pretemporada hi ha participat. Soler va tenir un debut discret en la línia de l’equip i va ser substituït en el minut 79.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)