2a divisió FEF

Comas, tot terreny olotí

Polivalència. El central cedit pel Barça ha completat els dos últims partits de lliga i ho ha fet des del lateral dret, l’eix de la defensa i en el doble pivot

L’Olot va aconseguir una victòria patida i balsàmica contra el València Mestalla (1-0). Els de la Garrotxa van mostrar un repertori variat del seu llibre d’estil per assegurar els tres punts i deixar enrere una sèrie de dues derrotes consecutives. I és que, si bé en la primera part, els de Raúl Garrido van controlar el rival i van gaudir de les millors ocasions, en la segona, el domini va ser total del València Mestalla, que va tancar a l’Olot en el seu terreny. El bon afer defensiu dels olotins, només han encaixat tres dianes en el campionat, va permetre mantenir l’avantatge aconseguit gràcies a la diana d’Alan Baró. Un dels futbolistes titulars en el triomf garrotxí que va signar una bona actuació, tot i no jugar en la seva posició natural, va ser el jove Arnau Comas.

Cedit pel Barça, el jugador de Cassà ha completat els 90 minuts dels dos darrers partits en què ha demostrat polivalència. Comas va jugar de lateral dret al Nou Castàlia contra el Castelló i en l’últim partit contra el filial del València va començar en el doble pivot al costat de Jordi Masó i va acabar de central, la seva posició natural: “M’adapto bé a la posició de pivot i ja hi vaig jugar quan era petit. Tots els companys i el cos tècnic m’estan ajudant constantment en els partits i els entrenaments. El que vull és jugar, m’és igual en quina posició”, comentava el futbolista després del matx.

Arnau Comas, de només 19 anys, està agafant galons dins de l’Olot en el que és tot just el seu primer any com a amateur. En una situació paral·lela hi ha Peque, amb la mateixa edat i també cedit pel Barça, que acumula dos partits com a titular (168 minuts de joc).

EL PROTAGONISTA

M’adapto bé a la posició de pivot i ja hi vaig jugar quan era petit. El que vull és jugar i m’és igual la posició en la qual em posi l’entrenador
Tots els companys i el cos tècnic m’estan ajudant constantment en els partits i els entrenaments
Arnau Comas
central de l’Olot
Patrocini

Els tres gols, tots a pilota aturada

Dos partits després de no fer gol coincidint amb les dues derrotes consecutives contra el Lleida Esportiu (0-1) i el Castelló (1-0), l’Olot va tornar a veure porteria rival. Els garrotxins ho van tornar a fer, però, a pilota aturada després d’un servei de cantonada en curt que va posar al primer pal Hèctor Simón. Alan Baró va rematar amb el cap girant el coll i superant Rivero. Les dues anteriors dianes olotines van ser contra l’Ebre al municipal (1-0) i al camp del Cornellà (1-1). Totes elles van tenir a Hèctor Simón com a protagonista i les dues van ser a través d’una pena màxima. A La Nucia, el proper diumenge a les 19 h, l’Olot té la missió de fer el seu primer gol de jugada.