3a divisió FEF

El Peralada vol donar el primer cop a la Pobla, líder destacat

3a divisió. Després del descans els xampanyers reben la visita del filial grana (17 h), que arriba a l’Alt Empordà en estat de gràcia

L’exclusió del Reus permet al Peralada estar fora de la zona de descens gràcies als tres punts ficticis –els sumarà tothom– que van sumar diumenge passat des del sofà de casa. Més enllà dels punts, que sempre van bé, els xampanyers confien haver aprofitat bé aquests quinze dies sense competir per solucionar els problemes que havia mostrat en les primeres jornades. Més els val, i és que aquesta tarda els d’Albert Carbó reben la visita de la Pobla de Mafumet, que arriba al municipal després d’haver guanyat els primers cinc partits del curs –un contra el Reus–. Més que els punts, el que fa més respecte del filial grana és la solidesa defensiva que han mostrat fins ara, amb només un gol encaixat. Tot i això el Peralada, que té la baixa de Sergi Bas, confia ser el primer equip de la lliga a tombar els tarragonins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)