3a divisió FEF

Que sigui un punt d’inflexió

Més tranquils. Els xampanyers han agafat aire amb el primer triomf del curs sobre la gespa i la millora defensiva en les últimes jornades

Amb l’asterisc que suposen els tres punts que el Peralada va sumar per l’exclusió del Reus de la competició, els xampanyers van estrenar dissabte a Igualada el caseller de victòries d’aquesta temporada. Amb un contundent 0-3 contra el cuer, els d’Albert Carbó es van treure de sobre tots els fantasmes que havien sorgit en les primeres jornades, en què els partits s’escapaven amb massa facilitat. “Necessitàvem molt aquests tres punts i ens aniran molt bé per canviar la dinàmica, i és que quan no guanyes sempre tens un punt d’ansietat i et preguntes per què. Ho hem entès i a poc a poc hem corregit els aspectes que no ens permetien sumar fins que ha arribat un triomf que esperem que sigui el primer de molts”, comenta Marc Medina, que va ser l’autor del primer gol del partit, el quart en el seu compte particular aquesta temporada.

La fórmula ha estat difícil de trobar, però la base és senzilla. Després de les quatre primeres jornades, en què el Peralada va encaixar deu gols, en els últims dos partits, després dels quinze dies de descans pel fet de no haver de jugar contra el Reus, només n’ha encaixat un i de penal –el que li va servir a la Pobla per guanyar 0-1 al municipal i seguir amb el ple de punts–. “Des del punt de vista defensiu hem fet un pas endavant força gran pel que fa a intensitat i ordre i ara sabem que aquesta és l’actitud que hem de tenir en tots els partits. De fet, hauria de ser un punt d’inflexió per saber què hem de fer defensivament i tenir la base d’on volem arribar ofensivament”, assegura el davanter de Sant Feliu de Guíxols.

Un cop el Peralada ha posat la base i s’ha tret l’angoixa de sobre amb la primera victòria, toca mirar endavant amb ambició. “Sempre que fas un projecte nou costa arrencar, però la majoria de la plantilla coneixem bé la categoria i és qüestió de temps que ens convertim en un bloc més fort. Amb la pilota encara tenim moltíssim marge de millora i no hem demostrat gaire res del que podem fer, i és que la plantilla té molta qualitat i ara que ens hem tret un pes de sobre serà més fàcil deixar-se anar”, assegura Medina, que també té molt clar amb quin objectiu han d’afrontar les pròximes jornades: “Hem d’intentar arribar a Nadal amb la meitat de la feina feta i acabar-nos de trobar a nosaltres mateixos.”

LA VALORACIÓ

TEMPORADA 2010/11
(1a cat.)
Peralada 3-1 Igualada Jornada 1
TEMPORADA 2011/12
(1a cat.)
Peralada 4-3 Mollet Jornada 1
TEMPORADA 2012/13
(1a cat.)
Peralada 4-0 San Cristóbal Jornada 1
TEMPORADA 2013/14
(1a cat.)
Peralada 1-0 Avià Jornada 1
TEMPORADA 2014/15
(3a)
Peralada 1-0 Vilassar Jornada 1
TEMPORADA 2015/16
(3a.)
Sant Andreu 0-4 Peralada Jornada 9
TEMPORADA 2016/17
(3a.)
Santfeliuenc 0-3 Peralada Jornada 1
TEMPORADA 2017/18
(2a B)
Peralada 2-0 Badalona Jornada 7
TEMPORADA 2018/19
(2a B)
Terol 0-1 Peralada Jornada 10
TEMPORADA 2019/20
(3a)
Igualada 0-3 Peralada Jornada 7
La plantilla té qualitat i ara que ens hem tret un pes de sobre serà més fàcil deixar-se anar
Marc Medina
davanter del peralada
Hem fet un pas endavant en defensa pel que fa a intensitat i ordre i ara sabem que aquesta és l’actitud que hem de tenir sempre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)