2a divisió FEF

“S’hauria d’haver trobat una solució política amb diàleg i civisme”

2a divisió B. L’entrenador valencià de l’Olot, Raúl Garrido, ha expressat commogut la seva opinió sobre els fets recents ocorreguts a Catalunya. El tècnic no entén la inacció de l’estat espanyol per dialogar i solucionar el conflicte amb el poble català

En el marc de la roda de premsa prèvia al partit que l’Olot jugarà diumenge vinent al camp del Badalona (a les 17.00 h), el tècnic del conjunt de la Garrotxa, Raúl Garrido, no ha defugit parlar sobre la situació que s’està vivint a Catalunya arran de la sentència dictada el passat dilluns contra els presos polítics. Nascut a València, el tècnic s’ha mostrat commogut i frustrat amb els fets ocorreguts: “Estic vivint tots aquests dies amb molt de patiment. Històricament s’ha portat molt malament aquest assumpte i no hem sabut entendre mai al poble català, no hem volgut parlar de les coses que podien ajudar a què tot fos millor. Si un no vol parlar mai, doncs passa això”, ha dit Raúl Garrido, que afegia: “Entenc el poble català Què puc dir? No estic d’acord amb la sentència, s’hauria d’haver parlat fa molt de temps i trobar una solució política amb diàleg i civisme. Si durant tants anys no ho fas, tot porta a una situació que a ningú agrada”.

Amb bona part de la família a València, el tècnic sempre que pot visita als seus entre els partits i els dies de descans de l’equip que dirigeix: “Estic patint i la meva família també. Són catalans i no entenem res. És frustrant i trist, em posa la pell de gallina ja que no és agradable. Després de tants anys sense diàleg, demanar-lo ara no sé si és suficient. Em fa molta pena, i és que, quan estic a València tot és un altre món. Difícilment podran entendre mai la situació que es viu a Catalunya i per això estic preocupat. Són dos mons molt diferents ja que no entenen la situació, com no ho fan, no sé quina és la via per arribar a res”, ha declarat visiblement emocionat.

Sentiment de tristor

Raúl Garrido mai ha esquivat cap tema en les rodes de premsa i l’Olot s’ha posicionat amb fermesa davant els fets recents. És per això que l’entitat olotina aturarà la seva activitat demà en motiu de la vaga i cap dels equips del club, ni el semiprofessional de segon B, entrenarà: “Tot el meu respecte per la posició del club. És el què hi ha. Hi ha situacions que no es poden entendre. Soc valencià, el meu DNI diu que soc espanyol però també català perquè he viscut aquí molt de temps i estimo molt aquesta terra. No entenc res i estic preocupat i trist. No veig possibilitats d’avançar ja que som dos mons molt diferents dins un territori”, ha sentenciat el tècnic de l’Olot, involucrat en la causa.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)