El dia de glòria d’Adrià Casanova

Reivindicat. El davanter del Banyoles va respondre amb dos gols vitals en la segona titularitat de la temporada

El Banyoles va aconseguir diumenge la primera victòria de la temporada en un partit èpic a Castelldefels (2-3), que es va resoldre gràcies a un gol d’Adrià Casanova en el minut 85. El davanter de Joanetes, de fet, va ser l’heroi dels homes d’Adam Fontes, i és que ja havia estat l’autor de l’empat a dos en la primera part (38’). Amb aquests dos gols, el punta ja en suma tres aquest curs tot i no haver tingut un inici de temporada senzill. I és que només ha pogut jugar 304 minuts repartits en 6 partits després de començar el curs lesionat i haver tingut un paper secundari en molts partits, fins i tot quan va arrodonir la golejada contra el Sants (3-0) tot just vint segons després d’entrar al camp.

La de Castelldefels va ser tot just la segona titularitat de la temporada per a Adrià Casanova, així que la seva satisfacció per convertir-se en el protagonista va ser encara més gran. “En l’aspecte personal estic molt content, sobretot m’alegro molt, després de no jugar gaire els últims partits, d’haver tingut una oportunitat i poder fer dos gols importants, perquè és la millor manera de reivindicar-me”, comenta Adrià Casanova, que destaca el bon moment de l’equip: “Al principi ens va costar adaptar-nos, però la gran virtut d’aquest equip és que anem tots a l’una, som una pinya. Un dia em toca a mi, demà serà un altre.”

Tres punts més segurs

L’alegria de la victòria a Castelldefels durarà dues setmanes per a Adrià Casanova i la resta de l’equip, i és que aquest diumenge el Banyoles sumarà tres punts –i segurament s’allunyarà una mica més del descens– tot i no haver de sortir de casa perquè li tocava jugar contra el Reus. El punta de Joanetes, però, lamenta haver de descansar quan havia afinat l’olfacte: “Per mi el millor hauria estat jugar ara que tinc confiança, però descansar i puntuar també ens anirà bé a tots.”

EL PROTAGONISTA

M’alegro molt, després de no jugar gaire els últims partits, d’haver tingut una oportunitat i poder fer dos gols importants
La gran virtut d’aquest equip és que anem tots a l’una. Un dia em toca a mi i demà serà un altre
Adrià Casanova
davanter del banyoles

Només quatre golejadors dels banyolins

Una de les coses que està destacant del Banyoles en aquest inici de temporada és que, jugui qui jugui en les posicions atacants, els d’Adam Fontes estan traient rendiment. I és que tots els gols que els del Pla de l’Estany han marcat en aquestes primeres nou jornades (10) s’han repartit entre quatre jugadors. Èric Gispert i Henry n’han marcat dos cadascun, mentre que els màxims golejadors de l’equip són Turón i Adrià Casanova, amb tres. Mirant l’aspecte negatiu d’aquesta dada, només al Vilafranca han marcat menys jugadors, i és que només Oribe i Civil han vist porteria amb tres dianes cadascun. En la mateixa situació que el Banyoles, amb quatre golejadors a l’equip, hi ha el San Cristóbal i l’Igualada, tot i haver marcat quatre gols en total.