2a divisió FEF

L’autoexigència de Soler

2a divisió B. El futbolista de l’Olot, cedit per la Cultural, encadena quatre titularitats i treballa per oferir la seva millor versió: “Feia molt de temps que no competia, sé que puc donar més”

José Antonio Soler continua fent passes per adaptar-se definitivament a l’Olot i mostrar la seva millor versió damunt del terreny de joc. El lateral, carriler i extrem del conjunt de la Garrotxa va arribar l’últim dia del mercat, i el fet d’aterrar en un club nou, un estil de joc diferent i sense haver fet la pretemporada a les ordres de Raúl Garrido ha impedit al futbolista mostrar un nivell alt i ser determinant dins l’equip: “L’adaptació al club i a la ciutat ha anat bé, però encara pot anar molt millor el meu rendiment i ajudar més l’equip. Per a mi, el club és nou, vaig arribar tard i en l’inici entrava i sortia dels onzes; evidentment són coses que poden passar en el futbol. Ara estic gaudint de continuïtat i m’aniré acostant a la millor versió de José Antonio Soler”, diu una de les noves cares de l’Olot d’aquesta campanya, que insisteix: “Sé que puc donar més. Encara no estic al 100%, gairebé estic agafant el millor to. Espero tenir continuïtat i demostrar a la gent que m’ha permès fitxar per l’Olot que tenien arguments i motius per incorporar-me.”

José Antonio Soler ha participat en onze partits de lliga i ha estat titular en set jornades, les quatre últimes de manera consecutiva: “Estic content amb els quatre partits consecutius en l’onze, però s’ha de treballar dia a dia per intentar convèncer el tècnic. En l’equip hi ha molta competència, i això fa que tots donem el millor per ajudar el bloc a ser més competitiu. Estic aquí per sumar i per tal que l’Olot acabi al més amunt possible”, explica un ambiciós Soler, que ha jugat de carriler dret amb el sistema de tres centrals, alguna estona de lateral i, fins i tot, d’extrem amb línia de quatre defenses.

Un partit crucial

L’Olot juga diumenge contra l’Atlètic Llevant amb l’objectiu de deixar el filial granota a sis punts i mirar més amunt en la taula: “L’equip està en una bona dinàmica i encadenem set partits sense perdre. El de l’Atlètic Llevant és un partit clau que ens pot permetre fer un salt en la taula. El més important és mantenir la porteria a zero i anar construint el triomf”, analitza el valencià, convençut i tossut que ha de treballar més per tenir un millor rendiment. De moment té la confiança del tècnic, un pas indispensable.

EL PROTAGONISTA

Encara no estic al 100%, gairebé estic agafant el millor to. Espero demostrar a la gent que m’ha firmat per l’Olot que tenien bons motius
Estic gaudint de més continuïtat i m’aniré acostant a la millor versió de José Antonio Soler
José Antonio Soler
carriler de l’olot
Patrocini

Contratemps amb l’Ontinyent i la Cultural Leonesa

José Antonio Soler ha hagut de fer front a dos seriosos contratemps en pocs mesos. El lateral i extrem va jugar els dos últims cursos en l’Ontinyent, club que va haver de retirar-se al març del grup tercer de segona B per culpa dels impagaments als futbolistes i la viabilitat de l’entitat. El d’Atzeneta d’Albaida va fitxar per la Cultural Leonesa a l’estiu, però després de fer tota la pretemporada amb l’equip, quan faltaven dos dies per al tancament de mercat, li van obrir la porta i va aparèixer l’Olot: “Estic sense competir des del març, i això és molt de temps. Amb la Cultural no vaig acabar bé la pretemporada i en l’últim dia de mercat em van fer marxar. Per sort vaig trobar l’Olot, vaig fer els 800 km sense tenir casa, ja que vaig viure en un hotel un mes, i tot ha estat complicat. Ara ja estic adaptat a la situació i a l’equip, i espero mostrar la millor versió”, comenta el futbolista valencià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)