El Peralada surt adormit i acaba empatant

3a divisió. Els xampanyers encaixen el 0-1 del Vilassar a l’inici, però un gol de Medina empata el partit i només el pal evita la remuntada

peralada 1 vilassar 1

PERALADA:Aroca, Puig, Sergi Romero, Cunill, Arnau Ortiz (Pime, 90’), Èric Vilanova, Jorge Torres, Ritxi, Ferron, Medina i Sergio Álvarez (Bertomeu, 60’).VILASSAR DE MAR:Alberto Roman, Bruno, Fran Fuentes, Borges, Canelada, Edu Domingo, Pluvins, Eslava, Àlex González (Ali, 70’), Eloi Pena (Mendoza, 59’) i Carlos Cano (Matamala, 77’).GOLS:0-1 (2’) Eslava. 1-1 (74’) Marc Medina.ÀRBITRE:Mas López.T.G.:A Cunill, Canelada, Mendoza, Román, Pluvins, Matamala i Borges.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 300 aficionats al municipal de Peralada.

El Peralada va tancar l’any amb un empat contra el Vilassar en un partit en què els xampanyers van fer una mala primera part però van reaccionar a temps per salvar un punt i, fins i tot, van tenir opcions de culminar la remuntada en els minuts finals.

El partit es va complicar molt d’entrada per als xampanyers. I és que el Vilassar va sortir amb una marxa més i Eslava ho va aprofitar per marcar el 0-1 després d’una jugada de Cano (2’). La reacció dels xampanyers no va arribar perquè tot l’equip va cometre una imprecisió rere una altra i els visitants van controlar la situació en tot moment, tenint ocasions clares per fer el segon. Només Aroca i la falta d’efectivitat ho van evitar.

En la segona part i després d’un nou avís dels visitants, el Peralada va començar a rutllar millor. Ferrón va protagonitzar un parell de bones arribades abans que, en el minut 74, assistís Medina per marcar el gol de l’empat. El mateix Ferrón va tenir el segon quan el partit va embogir –els dos equips van tenir bones arribades per desempatar el partit–, però el pal va evitar el gol quan ja havia picat l’esfèrica per sobre d’Alberto.