3a divisió FEF

Ocasió del Peralada per retrobar-se amb la victòria

3a divisió. Els xampanyers, que encadenen cinc partits sense guanyar –4 punts de 15–, reben la visita del Cerdanyola (16.30 h)

El Peralada tancarà la primera volta aquesta tarda al municipal rebent la visita del Cerdanyola (a les 16.30 h) amb dos objectius molt clars. El primer és retrobar-se amb una victòria que fa setmanes que es resisteix, i és que després de guanyar set partits en set jornades els xampanyers encadenen ara cinc jornades sense sumar els tres punts –han empatat quatre partits i n’han perdut un–. A més, el valor de guanyar el duel d’aquesta tarda contra el conjunt vallesà seria doble, i és que una de les assignatures pendents dels d’Albert Carbó és millorar els números com a local, després de sumar 11 punts en 9 partits –només l’Igualada, que n’ha sumat set, ha aconseguit menys punts a casa–. Per al duel d’avui, en què el Peralada podria avançar el Cerdanyola, Carbó tindrà les baixes del lesionat Damian i del sancionat Bertomeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)