Falta de contundència del Peralada

Moltes ocasions. L’equip xampanyer es mostra superior al Cerdanyola, però perdona en excés a dalt i falla al darrera, i acaba empatant un partit en què fa mèrits per guanyar

PERALADA 3 CERDANYOLA 3

PERALADA:Aroca, Puig, Canal, Cunill, Josu, Romero, Ritxi (Torres, 83’), Pime (Álvarez, 78’), Ferron, Arnau Ortiz (Vilanova, 78’) i Medina.CERDANYOLA:Manu Martín Uri Escabros, Pau López, Roger, Cano (López, 58’), Sosa (Servetti, 64’), Dani Martí, Alex Torres, Alberto, Manso (Hurtado, 64’) i Nils Puchades.GOLS:0-1 (11’) Nils Puchades. 1-1 (55’) Ferron (p.). 2-1 (63’) Medina. 2-2 (69’) Servetti. 3-2 (72’) Arnau Ortiz. 3-3 (87’) Lopez.ÀRBITRE:Pedrol Vozmediano.T.G.:Als locals Romero i Aroca, i als visitants Cano, Nils Puchades i Escabros.T.V.:Doble amonestació al local Canal (90’) i al visitant Roger (88’).

Se li va escapar la victòria al Peralada ahir al municipal contra el Cerdanyola. El conjunt xampanyer va perdre l’oportunitat de retrobar-se amb un triomf que ja fa sis jornades que no obté –cinc empats i una derrota– en un enfrontament en què va fer mèrits de sobra per guanyar-lo però que va empatar (3-3). I és que l’equip que orienta Albert Carbó va protagonitzar una actuació completíssima amb la pilota, va dominar, va generar arribades i situacions de gol, però sense va estar molt fràgil, va encaixar tres gols, dos de força evitables, que el van condemnar. A més, els xampanyers, després de començar perdent i posar-se per davant en el resultat dues vegades, van acabar rebent el gol de l’empat definitiu al minut 87.

L’inici, però, va ser per als visitants, que van avançar-se via Nils Puchades i van arribar amb perill posteriorment. Però amb el pas dels minuts els locals van agafar les regnes del partit. Les ocasions es van succeir sent les més clares dues rematades al pal, una de xilena de Canal i una de cap de Cunill. Va seguir insistint el Peralada després del descans i Ferron va empatar de penal i després Medina va fer el 2-1. Els xampanyers van tenir oportunitat per fer el tercer, però va ser el Cerdanyola que va colpejar amb una diana de Servetti que va aprofitar una errada d’Aroca. Aleshores, va emergir Arnau Ortiz que va tornar a posar per davant els locals, fins que, a les acaballes, López fer el 3-3.